Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга што е најголема иронија? :D

Да земеш да ја слушаш песнава по 14ти пат... и тоа сам :icon_lol:
Гледаш и тоа чудо го има... и тоа само кај мене :pos:

Се прашувам како никој досега никаде во мкд да не го спомни Дарко Јаневски
http://www.beatport.com/artist/darko-de-jan/120745
Најквалитетно нешто во музиката воопшто со потекло од мкд
Ало бе:tapp:

Драгичка,

Еден совет од мене.
Никако да не читаш гурманско катче у 3 саат сабајле. АМА БАШ НИКАКО!
Посебно па ако си имаш зацртано некој глупав режим на исхрана.:place:

Ај, отидов да прокопам у фрижидерот што има ниско калорично. o_O

Драга види ваму сеа,

Ма ја не сум филозоф, туку стално ме јаде јанѕа оти ја не сум мн паметен а пак блискиве другари ми се морони и немаат врска од ништо, човек не може муабет да си направи а да не е бош.
Нема потреба да се плашам дека ќе прочитаат, тие не знаат што е форум? :cautious:

КОНЕЧНО КОНЕЧНО КОНЕЧНООООООООООООО :cool:
Конечно го направив видео на мојата омилена песна и тоа замисли не спиев ама затоа сега можам да си легнам и да спијам ко слон после ова видео направено дефинивно ќе снесам киндер јајце не за друго омилена ми е :love:

draga kur me boli bukalno gajle mie za se sea se osvestuvam draga sinoka na svadba mislam si pominav najubavo od site svadbi na koi sum bil fenomenalno kajgi pva mmi trebase malku da ne mislam na rabotite koi mi se slucija u zadnje vreme i sabajle od svafba po kafiki vo 5 se pribrav i eve sea hangover ali vredese kajgi

Еј за жена ја зеде :icon_lol:, па малиот вика курва за мене :pos::pos::pos::pos::pos:. М. му вика бегај ќе те земиме на душа и ти ќе ја ожениш :pos::pos::pos::pos::pos:, аааааааа немало шанси аха :icon_lol:. Море курва кога ќе ти седни на кур има да ти го погоди ритамот ќе те избудали, ќе те скрени, оти од кур на кур учи таа :icon_lol:.

И дојдов на ред јас тема му викам таа, еј ми вика таа дечко нема досега машко не знае што е, закочена е :icon_lol:, а бе не е закочена се срами природно мирна тивка е. АААааааааааа не сум знаел кај пукам :icon_lol:. И малиот во новчаникот носи слика од девојка, другарка му била, таа му ја дала сликата и овај ја носи. Му реков да ја извади оти дури ја носи ништо не прави со љубовниот живот, никој не знаел шо носи ама тој си знае и таа слика има голема тежина и симболично не му дава да.....

Ајде мотај :icon_lol:....

Јас сум личност која многу ги сака децата...Но кога некое детиште ке пишти на цел глас во 07 часот (а јас се уште не можам да се отрезнам) божем оперски пејач ми доага да ја земам пилата и да глумам Џејсон :icon_lol:И тоа не е еден ден,тоа е секој ден...Блазе мене,секое утро концерти ми одржуваат :pos:.Барем да имаше глас ке играв со перницата ако беше потребно.
И покрај проблемите јас сепак повторно се смеам...И не ставам на срце...Јебеш ли га?Шта га јебеш ке го сечеш.:icon_mrgr:
Пред некоја вечер претерав.Бев и на нокно капење во новиот фустан...И што се случи?Кога влегов во гумениот базен се однесував како мало детенце шлапајки се и најпосле кога се вратив дома имаше што да видам...Пожолтен фустан...:pos:Фаца-фејспалм...За срека се отстрани а за нареден пат капење со гардероба ке размислам 10 пати. :icon_mrgr:

И то.

Дк,
ако си имала некогаш "другар" кој те условува со нешто повеќе од другарство или ништо,
а претходно ти бил најблиската особа на која си мислела дека можеш да се потпреш секогаш, тогаш сфати дека скоро и да не постои такво нешто.
И на прстиве ми се бројат тие што го кршат стереотипот дека секој е до тебе затоа што има било каква корист. Јебига, ни јас не сум дева марија, али не памтам дека сум оставила некогаш некого на цедило. Не сум одмаздољубива, затоа само се дистанцирам и почнувам одново.

Како и да е, ептен сум жедна за долгоочекуваниот одмор.
Не се бришат тукутака насмевките. А и ќе ги цртаме, таму каде што треба.
Ми остана желбата за успех, поголема од кога и да е, позитивните мисли и спакуваниот куфер. А детето во мене најмногу од се... :))))

еден од гостивар на одмор си купил пиштол плашливец и ми даде да испукам некоја ракета или како и да се вика, затеран од коњакот на тераса се распукав ко за на свадба :pos: и се дерев I JUST GOT BACK FROM JAIL AND AIN'T GOIN BACK :pos: јако беше пошо џандраската беше на 100 метра од куќата, интересна работа :)

ДК
Збеснав, шо бик че бев ваков само на јадење да се мислело упм. Една лубеница од 5кг изедов сам денес и пак гладен сум нека си еби векот. Инаку ракава ме побудалува боли чат пат, ама мн ме чеша ова чудото џоа гипс шо е.
ај сега одам да пеам малку книгата чунки учен чоек треба од мене да биднит :pos:

Ме праша професорката еднаш, абе Пепси ни еден зошто нон стоп го прашуваш другарчето до тебе кога звони часот,толку години поминаа ти не научи ?! шо не земиш да си запишеш ?!

сакам кога другите ги вршат некои небитни работи за мене :icon_lol:

Тука ти е слично како мексички картел,само биг босови без пиштоли,секој се боре за територија и си ги бележат пичките.

943e0dac005211e3891a22000a9d0ec6_7.jpg

Instead of taking pictures of you, im just taking pictures of the morning sun. The difference is the sun will never shine as you do..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom