Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
драга како си ми арна како иде живот
од кај да почнам бе драга
дали од фактот што сеуште немам земено плата за мај месец 13000 што му се многу на газдата да ги дае
дали од фактот што почнаа со одмори па ке ни го начукаат по 12 саати да работиме дали од фактот што на оваа работа сум 8 месеци вработен а се праи курназ газдава и вика дека не ми следува одмор и згора на тоа како капак кој од другариве кој грција кој бугарија кој викенд си ака кај му прдне а јас дреми на работи и тука на форумов....
ова се само дел од проблемите кајги4
едино добро ми дојде денеска братуцед ми и ме покани на свадба на 10 август и пак сеа заглавувај се ебавај се снаогас се со пари зошто испод 200 евра на свадба не моес да поминеш братучед е
почнаа да се јавуваат од банка кајги зошто 2 рати ми доспеава на кредитот а ебана плата нема
да оопчнам да го крадам пак ке го наебам
а да кајги и ова ке заборавев оцекувам пак деновиве да ми стигне некоја казна од суд зошто осекам ке тргне сеа периодов на баксузи и на нервози
и да тетка ми ГОСПОД да ја поживее ЕДНО 100 ГОДИНИ за да и се заблагодарам што ме ЗАГЛАВИ ДО ГУША ДА И ЕБАМ СВЕ И ОД ТАА БАНКА СЕ ЈАВУВААТ
И КАКО ПОСЛЕ СВЕ ШТО ТИ СЕ ДЕШАВА ДА ИМАШ ВЕРБА У НЕШО СВЕ СИ ЕБААЛО МАТЕР

ЕДНО ДРУГАР4Е МИ СПОМНА ИДЕЛ ПО БАЈАЧКИ И МУ ПОМИНАЛО ТОА ЛОШОТО ВРЕМЕ БАКСУЗНОТО
НЕ ВЕРУВАМ У ТАКВИ РАБОТИ АЛИ КЕ СИ ПРОБАМ СРЕКА СЛЕДНИОТ ВИКЕНД АЈ МОЖЕ МИ НАБААЛЕ НЕШО ДА МИ СЕ ДАШАВААТ ВАКВИ РАБОТИ
АКО НЕ ПОМАГА И ТОА ФАКАМ ПРВИОТ БРОД ШТО КЕ МИ СЕ УКАЖЕ ПРИЛИКА И БЕГАМ ОД ОВАА ЕБАНА ЗЕМЈА И ДРЖАВА
и така кајги валда ке доат болје времинја ајт биди ми поздравена

Драга,
Уз музика си тепам комарци... скокам од креветот, па на фотеља и се‘ по ред така кога гледам да ми била дигната ролетната, а комшо карши мене си пуши цигара на прозорец... кој знае што си има помислено...
Следеше чудна насмевка, дигање на рака и спуштање ролетна. Добро бар имав пижами на мене. Лошо е што не ми е прв пат.
Моиве дома се бетер од разгалени деца. Со дете пак некако ќе се разбереш, ама со нив тешко.
Еве ти и ти да си тепаш комарци уз ова

по некои 2 недели се враќам у скопје, штета не се десило нишо посебно на драга кајгана и 'заеднички излагања во град', а други теми да прегледувам ме мрзи, како и обично. Особено ми се свиѓаа постовите на Saladin, убаво е да си понекад надвор од фенси скопјево, кај што имаш тишина, море, книга. Побистро е некако. Приоритетите се разликувани, изборите се избегнати, оттука и стравовите.
Да можам да задржам бар дел од таа бистрина на мислите дур сум со овоземските грижи...
А да, и посебен поздрав до Шкорпион, пошо е фаца човек . :X3:

Драга ма,

I'm having one of those days where my middle finger is answering every question! Е да. Ти викам напната сум:cautious:

Драга, ми требаат едно 300.000 евра! :cool:
А и Пиво фестот ни заврши! o_O

ДК,

3000-то мислење. Ти го посветувам тебе. (y)

Поздрав. :)

Кајгано.
Да ти кажам дека на сите проблемите знам да им ги решам...ама кога ќе дојде ред за моите, незнам ни со прст да помрднам.
Толку си ја мразам оваа особина!
Велат да си гледам за себе, за мој интерес...како? - Кога незнам :notworthy:

Џабе поседувам итрина и снаодливост. Финтите на другите си ги кажувам...кај мене ништо не опалува :D
Е тоа ти се вика баксуз.

Ах човече колку хејтам вакви моменти коа треба да си ја испразнам душава на форум , зошто сум пичкетина невидена.Дое време да излезе човекот од мене,да се прошета мирно низ овој гнасен свет и повторно да се врати,за да јас станам човек.Доста беа глупости и бескрајни идиотизми од моја страна,доста беше со ова гнасно однесување кое не води до ништо освен проблеми.Ми се повраќа од мене моментално,а исто и на овие околу мене...

Rule nombre uno: never let no one know
How much, dough you hold, cause you know ..

Number two: never let em know your next move
Don't you know Bad Boys move in silence or violence

Number three: never trust no-bo-dy
Your moms'll set that ass up, properly gassed up

Number four: know you heard this before
Never get high, on your own supply

Number five: never sell no crack where you rest at
I don't care if they want a ounce, tell em bounce

Number six: that god damn credit, dead it
You think a crackhead payin you back, shit forget it

Seven: this rule is so underrated
Keep your family and business completely seperated

Number eight: never keep no weight on you
Them cats that squeeze your guns can hold jobs too

Number nine shoulda been number one to me
If you ain't gettin bags stay the fuck from police

Number ten: a strong word called consignment
Strictly for live men, not for freshmen
If you ain't got the clientele say hell no
Cause they gon want they money rain sleet hail snow

ако во иднина треба да бирам да дувам во аспух или да го слушам брегович, на дизел нека биди колата

Драга,

Како да ти кажам... убаво рекле, кој два пати се сопнува на ИСТ камен заслужува да си ја искрши главата. Епа, кај и да е ќе бидам со скршена глава, осеќам :)

This is Dr. Frasier Craine wishing you good mental health :P

Драга,
ја слушам комшиката како пишува на тастатура. Оди спиј да те видам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom