Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
К,

Готово дојде времето кога па треба да имам спор интернет, па ќе треба да крадам интернет од комшиите.

ДК
Установивме дека Џеј е Павароти за Брегович

Драга,

Чудесниот муабет на комшииве и нивните ставови за буквално се во државава is making my evening. :D
Преку прозор ги слушам од прееска, да се чудиш што се нема да слушнеш од луѓево. :pos:

Утврдив оти скоро сите околу мене се емоционални јадачи, а јас не сум.
Јас сум ти била емоционален гладувач. :cautious:
Сите кога ќе се изнервираат јадат, јас тогаш залак во уста не ставам. Можно е и со тоа да си ја одржувам линијата, али за жал, во последно време не се нервирам и само си јадам. Вагата не покажува значителни промени засега, што значи можам да си продолжам. (y)

Еиоооо Кајганооо виде ги Крафтферк на јуроспорт, ама на телевизор : ) hh на тур де Франс, трчесфа до точкови
Него Кајгано прееска иду сс едну од другде туј куде мене накуде дома и ми викаааа...
Aиии колку ви е лудо..во ...Кумано.. во : )))
него од пред тој што ми се деси у маркет
сто посто ме засака кајгано, милф сс две керке, ама милф ме погледна само, они не, и си вика леј пуна груда гомила склековима, леј колко ву се сака Кајгано сс фраерче у развој
hahahaa прееска га дуписмо другара, викасмо та такој
тебе како те викаф Кајгано ?

пошо денеска глава ми е тапан, го поминав денов од еден кревет на друг, мајка ми само ме скорива на секое да провери дали сум во ред, иако ми нарушува сонот неможам да и речам ништо пошо гледам дека над мене се треси.
од утре мора малку да се оди на трчање да се растеси мрзава

него од пред тој што ми се деси у маркет
сто посто ме засака кајгано, милф сс две керке, ама милф ме погледна само, они не, и си вика леј пуна груда гомила склековима, леј колко ву се сака Кајгано сс фраерче у развој
hahahaa

Наредњи пут кд ќе гу видиш, кажи ву „дај да те повозу у афто!“, да видиш дал’ е тачан муабет „ми Куманофке смо много афтоќефалне жене, правимо га ќејф у афто!“
И такој ......

Наредњи пут кд ќе гу видиш, кажи ву „дај да те повозу у афто!“, да видиш дал’ е тачан муабет „ми Куманофке смо много афтоќефалне жене, правимо га ќејф у афто!“
И такој ......
не е тачан, ни ја ни муабет, а поише куманофке : ) hх

Kaјгано еве ме па. Шетамо се сс Кјару по тфој сајт
биди си такој, чао

Налетав на извадоков од Меша Селимовиќ и едноставно тоа е тоа. Се што сакам да кажам и се што некако осеќам периодов, преточено во овие зборови.

"Nesreće su nas izdijelile, živimo svako za sebe. Zid naših nevolja je između nas. I sjećanje na ono što je bilo, i što bi moglo da bude da nije ovako bilo, jer, začudo, najviše mislimo o prošlosti. Samo kad naiđe bol ne mislimo ni na šta, nesrećni smo i ogorčeni, i znamo samo za taj trenutak muke. Svako otpati svoje sam."

Тоа е тоа.

draga znaci koe custvo go iam ej
pred 2 dena ti pisav deka ke mi stigne nekojq kazna i eve vcera mi stignaa 2 resenija da gi platat kazni za prekrsocna postapka toa e kajgi kaj mene koa ide ide do krajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
inaku samo so se vrativ od 3 smena da ispijam edno kafe i idam pravo na spienje
bidi mi pozdravena

Јако ми е овчково млеко, тоа е здраво органски од овци трева мариовска што имаат пасено ама не сум навикнат тешко го пијам :icon_lol:.
Си зедовме две канти сирење од Мал Холивуд од куќата каде што три филма се имаат снимано во нејзе, прашав за коњот во До Балчак, не бил крив докторот режисерот бил после една инексија се разбудил коњот, и режисерот наш голем се развикал и докторот му ставил уште една и повеќе не се разбудил и тоа е тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom