Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга,

Вчера си ја скршив омилената чаша. И тоа не миејќи ја, туку носејќи ја во мијалник.
Ми се лизна и отиде у пм.
Не знам колку време ја имам, повеќе од 8 год сигурно. И знам дека некој за брдеј ми ја донесе, ама кој, поим си немам.

Моиве ме полудуваат.
Пак почнав да сонувам хорори и глупости. Не знам што е проблемот со мојата потсвест.
Јадам мнооогу лубеница.
Не знам што да облечам за вечер.

Во кратки црти, тоа е тоа.

Кајги после долго време со девојката имавме совршен секс и сега сум во друго расположение само малку јас ја заебав работата имавме односи во петокот ама ич не ми беше под кев ја искритикував до дуса прво таа мене ама после моите критики ги засениа нејзините и посто мене сексот со неа ми е премногу краток, и си мавнав јас сам една тура другиот.ден ама не ми пречеше многу ......... минатата нок кајги си се подготвила лубриканче ова она се сама пепел ме напраи добро загревање blowjob после анал манал вагиналан абе партали ........

Времето си проаѓа и тоа бргу. Па мислам дека вчера беше нова година, а завчера први мај... Затоа треба чоек да ги остави настрана сите проблеми и да ја користи секоја можност за слободно време во комуникација со луѓе, пошто следниот пат коа ќе се разбуди ќе биде постар но и посиромав. И постар не само за еден ден, него и посиромав за шансата во која се пропуштиле толку нови пријателства, со убави и фини луѓе. Зарем треба да поминат месеци или години за да седне чоек на едно кафе со личност која порано нешто му значела? Па мислам дека комплексите се поголем адут. Па баш е поинтересно да се комуницира со личност која не си ја видел долго време, само ради тоа што ќе има и тоа како што да се зборува. Кајгана, сепак времето лета и нема простор за многу размислување, битно е чоек да биде исполнет со тоа што е околу него, да посакува и повеќе али да биде задоволен со тоа што го има. Околу другарувањето и нешто повеќе од тоа, најдобро е многу да не се мисли, моментот е go out and have fun! Поздрав.

Драга Кајгано

Жими женски полов орган ако знам зошто денес се смеам :pos:Онака од кеиф...Онака од душа...Од уво до уво раширена уста...Од срце...Ке продолжам да се смеам...Како никогаш досега...Можеби затоа што денот е убав?Можеби затоа што мајка ми зготви прекрасно јадење или?Не знам.А и воопшто не игра улога причината...Сакам онака...Да го паметам денот...
А и потребна е причина за смеење?Not Always.

Да добиеш вода со кафето треба да си полуразголена скопјанка :pos::pos::pos::pos:, а бе педер за нас вода нааа да се удајте :pos::pos::pos::pos::pos:, мрш да тибам :icon_lol:.....

И слушам во кампот мене ме коментираат и ај да слушнам како ме гледаат, сум вежбал вика по рамената ме познала, ама пак стомак сум имал :icon_lol:, како супермен сум одел, ај да ти ебам си одам нормално, џек сум се правел, а бе јас сум, нема шо да се праам :icon_lol: и то...

Aj нека го зачути некој Миле Кузманоски, од чаршија до дома се слуша, покасно нека се загрева- Те слушам мирисаш пред мене.........Налет друго ми се меша во филмот, не можам ко чоек да го гледам

Пеерќе сум мислел дека Прилеп е дупка од град ама ме 3те дена помината таму ми го сменија мислењето.
Фини прилепчани ама само уште прилепчанките да научеа пивото без пена да го ставаат XD

Многу пиво, многу скара и ептен кул дружба

ама темава дупка е станата
Rappers only talk about ki's, its all poison
How could you call yourself emcees you ain't poison
Think about the kids you mislead with the poison
And any thoughts of taking me down is all poison
Who want beef now, my heat shell anoint them, plaow
Ај сеа

замисли кајги една жена незнаеше името на синот да ми го напиши на ливче за да го побарам на фејсбук, четири пати го згреши, жена со средно ц ц ц ц

Драга се заљубив по кој знае кој пат.
Овој пат девојчето стварно ме сака + тука ми е од градот скоро секој ден го гледам... а не како таа претходната на една недела/ 2 недели или месец.
Мада и во врските на далеку има убавина, фактички тогаш сите четворица бевме среќни.

Пошо никако не можам да и пишам на профил на Бубамарава, сакам вака јавно да ја прашам нешто.

Бубамаро, зашто лајкаш постови како шизофреничар? :cautious:

И стварно бе луѓе зашто сте направиле јузер на кајгана кога сте ги затвориле профилите, као демек приватност. :confused:

I'd say Maybe NOT...

иначе

онака ден, обичен, си играв табла со старците... гледам све и свашта тука... и ми е жал...
Го прашав болничарот: Добро, идат луѓе пред умирање, тешко болни... не ти е жал што може да умрат или како и да е?
- Да ми е жал за сите, кај ќе ми е крајот мене? Ќе спобудалам...

Е така, да не ти е жал за никој пошо тешко тебе...

п.с. Порастише пиљци појебуше квачку... јака изрека :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom