Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драгана,

Што да ти кажам, денес цел ден дремев на тераса, комшивчево ми ја пееше Боби баш ми е гајле, а јас ја поткупив со милка и викам погласно, погласно, оно душето засипна од викање. :icon_lol:

ех тебе ти пеело малечко девојче па се фалиш, а мене оваа ми дојде под баклон ми пееше....ако не се викам Бојан, Бобан или Боби.... :love::love:

п.с. драга, дома многу ми е мирно некако.
кога ги нема никого нема низ дома, а кога се тука...сите се тука....

Кајгано, ногу сум си среќен и ногу си се радувам кога гледам дека љубовта е насекаде околу мене :D Мир, слога, љубов... мед и млеко ммм :D

толерантен сум како не, чим не сум ти превртил регал на глава досега сум дури и прекумерно,
цела недела ми беше мирна глата, успеваат луѓево да ме напнат за 24 часа.
и уште еднаш некој во 5 до 12 да ми откажи за нешо че му ебам се по список
толку од мене

Драга
Марфи да ојт да се побарат!!! Koга ќе ти треба некој и да го бараш не можиш да го најш а ко ќе не ни сакаш да го видиш ево го ко нацртан секој ден.(n)
И пак денеска го видов, добро бе тие двајца се некогаш разделениo_O. Ко венчани 24/7 се заедно. Ќе ги заречам јас некој ден, ај.:icon_lol:
Иначе времево многу ми се погоде денеска изгледа и то заедно со Марфи ќе требит да се побарат. Се` лудо.

Кајгано, конечно си дојдов при себе од вчера. Ау е она е пивофест.

Од 5 до 5. Цел ден ебаго. Дури сега се станав.
Првен во скопско штандот со музика на увце. Од 5 до 9.
После се префрлив во Каменица. Од таму камен излегов во 1 сато.
После пак на турбофолк свирка во хепи. Е после то е главното. После бев на пеачка кај грнето кафаната. Последната биртија во градов. Таму жестоко ждерев и ги честевме едни курви. После тоа блек аут

Потрошив четири иљадарки. Пола буџет наменет за пивофест, сеа вечерва посмирено малку. Да ја поманијачиме Ина :)

Guess who's back, back again
Stormrage's back, tell a friend
Guess who's back, guess who's back

I've created a monster, cause nobody wants to see Stormrage no more!!!

Been tough 12 days... although I don't remember much of it, actually just last two days...
And just I turned the timed messages on time, maybe some stuff shouldn't be told after all...
I guess I'll get up and out once and forever, even though I never believed I will...

Па јебеш, Јас : The Reaper - 5:0

Guess who's back, back again
Stormrage's back, tell a friend
Guess who's back, guess who's back

I've created a monster, cause nobody wants to see Stormrage no more!!!

Been tough 12 days... although I don't remember much of it, actually just last two days...
And just I turned the timed messages on time, maybe some stuff shouldn't be told after all...
I guess I'll get up and out once and forever, even though I never believed I will...

Па јебеш, Јас : The Reaper - 5:0

Nice to have you back :)

Драга,

Дома ме ставија на набљудување. :cautious: Што и да значи тоа. Јас знам дека ќе ги извадам од памет, онака за душа. :rolleyes:

Ми се смачи мори, по цел ден учам, правам ручек, мијам садови, пазарам и шо ако понекад имам некој испад. :icon_lol:

HOLYYYYY SHIT
Мене не ми се верува, тебе верува ли ти се дека постојат вакви девојки?
Кое совршенство со оваа да се познаваше абе имаше одма да се оженам:love:

Само многу слаба бре оваа и тоа преку сила, ми се чине дека на тешки диети е :eek:
И ко мало дете се однесува:icon_lol:
:pos:

Драга Скопјево е многу мал град за толку многу трачеви бе...

Драга, си го загубив омилениот привезок. :place:

Legnav da spijam, stanav, legnav i pak stanav. Ebate insomniata.

Eve ti edna crnechka umetnost! :))))))))

Со Драганче од Лескоец се видов Охрид на автобуска :icon_lol:, а бе нема врска сега си помислив го препознаваат бе луѓето можи има некоја глупа негативна слава ај си викам гледај рептилски мозок :icon_lol:.

А претходно таксистот див вика Охрид на џуптино од Индија не го даваме, празно местово еј немаше луѓе од Св. Наум до Охрид :icon_lol:.

Си идам дома и тука охриѓанки и почна К. да си игра со плетенката нејзина се чешаше на лице со нејзе. Ја памтиш песмата која бе: Јас сум силен јас сум јак јас сум прилепски.... манијак (дополнение од негова страна). Се смееше охриџанката :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:. И го зеде срцето балон шо и го купи и и го лижеше со јазикот. Вика шо е работава со лижењево, па и одговори тоа јас си знам а ти треба да се сетиш :pos::pos::pos::pos::pos:.

Доста е :icon_lol:...

На Ивана роденденот и како шо стоевме блиску до бина да сум се качел и да и го предадам поклонот :icon_lol:, позади бина тоа остави сега пред јавност :icon_lol:.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom