Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
кај си бе драга? :P
и денес тапа спортската али среќа нема да ми е првпат нели? па навикнав а и ти богами покрај мене хааааа:ROFLMAO:
у пм се осеќам ко будала кој сам со себеси си збори :X3:
ај мрш, отидов!
у друга тема де, што се лутиш одма :cautious::LOL:

Каква фина и пијана вечер! Ментални оргазми-100! Паб, многу пиво и ирска музика...

watch

Се утепав од зборување шведски и мексиканско-англиски :pos: Којзнае како им звучев на луѓево. После тоа не однесоа во подрум, некакви катакомби... Видов скелет на млада жена... Сакав да ја погалам... Ако била Викинг, ќе и дадев да се напие вагинална течност... Многу зборувам, утре ќе се расплачам ако го прочитам постов. Што ве ебаам!

Знаеш што?, расцветав ко китка бе, добрата страна од алергијава е сестрата на инекционо. :sneaky:

И знам дека им здосадив на сите со песнава, па што.

Грозна работа ова досадава, начекав Iron Man двата дела добар рип ги изгледав, дрндав по комшилук и пак неам шо да прам, од спиење ни с не се гледа... ме мрзи да си го инсталирам Kali-то поточно ме мрзи да бришам за да го инсталирам... ми се игра CoD нешо лан, малце адреналин да се испукам поштено... зошто ми е слаб нетов во вакви „кризни“ моменти, несакам да лагирам таму...КАТАШТРОФА! че се упукам во лево колено со сачмарка... бооооо... ај ја одам да најдам нешо интересно за праење

Кајги
Статива парти,ете таква беше вечерва:D,ај сеа поздрав.

Се накотија
педери и
курви
по
душа
во
душа Кајги - а и стварно ајде убав ден...

Драга, утре ќе ја бранам дипломската работа.Посакај ми среќа.:)

Фала драгаа! :vozbud: Дипломирав...(и јас :) ) Сега следуваат нови и уште поголеми предизвици...:pipi:

Драга,
поради долгиот период за чекање уверенија, дипломи и преживеани стресови, се вратив во мојата сигурна зона. Сум изградила такви ѕидови што ни принцот од „Заспаната убавица“ не може да ги сруши. Ако порано можев се да напишам на лист хартија и после тоа да ми биде полесно, сега не можам. Не знам зошто, ама некако снемувам зборови.
Се сеќаваш на „Ugly Betty“, ама мексиканската верзија? Е, на некој начин, таа, совршено ме опишува во моментов... Одамна не сум се почувствувала вака.
Да не биде дека само се жалам, месецов целосно ми ги исполни очекувањата. Секоја година во април ми се случуваат убави и важни работи. :)
Да го запазам редот, еве ти: Песна!

на сите му е досадно ок тоа е веќе нормална појава во македонија пошто нема шо да се работе сеа по нивите и така. :pos:

види да ти кажам нешто.....негативен сум,глупо размислувам,се праам енглез чат пат повеќе,праам не нормални работи за стоката тука шо живее.....и си признавам така е..... ама глупи се :icon_lol:

после пак ќе одам да напраам нешто такво, шо и да биде само на арно ќе биде и онака сега е нај грдо. :D

Д.
на форумов ако не се сложуваш со мислењето на некој модератор одма те банираат :cuc:
одсега да си знаеш од модераториве како од оган да бегаш. не дај боже да го цитираш и да му кажеш дека не мислиш и ти така.......бан не ти бега. ако не те банира одма, другиот ден сигурно.
98% сакаат да им се клањаш пред нив :cuc: и се што ќе кажат да потврдуваш (y)
дечинска работа......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom