Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
ќе бидам краток......

1 работа..... скопје е срање кога е жешко + загреан асвалт + многу коли = сахара срање
2 работа....скопјанките тоа газињата како со калап да им се правени..... свака им част :icon_lol:

fuck the heliocentric model of the solar system
the universe in fact revolves around my Andromeda sized titanium balls
peace, im out

Како не им се смачи да се користат со истите глупи финти, каде секој мал пад е лоциран, мемориран, му се дава големо внимание како нешто глупо, лошо, никакво, непоправливо, наспроти повеќето позитивни работи кои паѓаат во сенка како безначајни и по автоматизам се истиснати од претходнов, воедно со секавична брзина заборавени некаде таму далеку во минатото. Или пак друг е шмекот да се впери внимание во нешто несекојдневно и да се заеби секојдневното кое изгледа не е интересно. Како и да е ме боли таквото и то. Само да си кажам дека не чиниТ како особина, ако е особина воопшто...

Се е супер ама нечине тестостеронот да ме става во незгодан ситуација, инаку си купив два килограми бадеми да се грицка нешто за два дена готови се :icon_lol:, фстаците ги одјадив а индиските ореви ми станаа монотони.

Инаку ајдучка земја утре можи а можи не :icon_lol:.

Драга,

Некој ден пред колоквиумска, тоа си е само по себе стресно.
Да, полагам тежок колоквиум ден после Велигден. И мислам дека пак во 8 сабајле ќе да е. :(

Додај на тоа и ПМС, ретко ваква нервоза ме дрма.
Стресно и страшно (по другите)! :sneaky:

Плус болно грло, со минимална температура, али доволна за да ги осеќам ушите како ми чурат!
Додаваме и очајно.

Избегав од еден пекол, за да ме пречека вистинскиот ПЕКОЛ! Срам да ми е, ко да не сум од југот, али Кајги, ова е премногу.

Ако занемариме ова се, супер расположена сум си. :pipi:

токсикологии, инфузии... Се надевам дека ќе бидам добро наредниве саати.

ps. среќа иам само уште 2 дена работа со control freak.
pps. Ситуацијата со здравствените работници и со луѓето како такви... секогаш гледам да пристапувам без голема предрасуда (осудување), која на крај само ми се докажува како точна. Преку глава ми е од точноста на мојата песимистичка предвидливост.

Допаѓањето за ^ оди заради песната... инаку, понекогаш не е најдобро да си the Oracle :P

Одвај ги чекав пранициве, белки ќе се инаспијам, конечно....

И дај некој друг нека земе да ја почува ноќта одбудните, дежурен сум со години веќе :)

Драга Кајгано.. Катастрофално расположение.Од се ми е преку ***** и од секого.. Дури денес сватив дека во животот не постои вистинско другарство.. Не за џабе викаат во денешно време нема вистински другари се е од корист. Зашто се луѓево толку злобни и покварени ? Колку сакаш да бидеш подобар од некој што никогаш не си очекувал ќе ти ''забие нож'' од позади и така. :(
--- надополнето: 1 мај 2013 во 01:01 ---

Драга Кајгано.. Катастрофално расположение.Од се ми е преку ***** и од секого.. Дури денес сватив дека во животот не постои вистинско другарство.. Не за џабе викаат во денешно време нема вистински другари се е од корист. Зашто се луѓево толку злобни и покварени ? Колку сакаш да бидеш подобар од некој што никогаш не си очекувал ќе ти ''забие нож'' од позади и така. :(
--- надополнето: 1 мај 2013 во 01:01 ---
Welcome to the club

Емоции некои ме пукаат. Што, како, зашто - не знам. Така вечерва некако мисливе си пловат некаде, којзнае каде, а тивко музиче оди во позадина. Ги обожавам меланхоличните ноќи...

ете го тој првиот мај јас стигнав дома и одма на работа, ми испоизбегаа сите неам со кој утре, ќе се упукам вкола и ќе праам некој километар, сам, некаде, ќе си пуштам музика и ќе си купам пиво... незнам... неам со кој... нешто ме спука и таман ме вика екипа за до кафана, 2 сат... море сеа одам
Ej ne svani pusta zoro, pusti me da ceznem
Nikad ne svani dok u meni ima pesme!!тежок мамурлак ќе има утре... поздрави и честички

Д.
http://motika.com.mk/index.php?opti...d=40055:2013-04-30-11-06-37&catid=1&Itemid=13
попедерско и подебилско зборување немам слушнато :pos: :pos: ама важно успееја да ми измамат насмевка.

прв пат да стигне 1ви мај, а ја уште да не знам што ќе правам. имам температура, а и грдо се чувствувам. :facepalm:

Доброутро
денеска викам да летам, ама авионите паѓале како круши... :unsure::unsure:

Поздрав
Луки

Денес ќе се истурат облациве. :love:

Знаеш на што ме потсетуваат овие денови бе?, кога бев мал идевме редовно во Преспа на овој датум, ќе те разбудат сабајле у 4 и фаќаме патот, цел пат вртевме една иста песна и правевме мал милион паузи за сладолед уз пат.

Се спушташ надоле во тие преубави предели, конечно ќе пристигнеме целите измачкани од сладоледот и ајварот од прошлава година и директно во езерово, по цел ден се киснеме, ќе не викнат да каснеме нешто и пак назад во вода, мајкиве викаат по нас, татковциве остај мори детево нека стекнува имунитет ништо не му е.

И времево секогаш ко за беља таму после пладне ќе се наоблачеше, мајкиве пак паники, татковците веќе фатени од пивото, остај ги бе жено, а нас прстиве веќе ни беа набабрени од водава, табаниве изгребани од камењава, образиве зацрвенети од Сонцево, но ајде нека не сопре некој!

После некое време крупни капки дождец, пролетен дождец, водава ко за чудо уште потопла, е тогаш веќе жива сила не не вадеше од водава, за некоја минута се се смирува и сонцево пак изгрева, во воздухот се шири некој специфичен мирис, дал је озон, дал е утепана трева, јебем ли га, али стануваш со тек на време зависен од аромата.

Така денес, сакам да се истури, облациве нека не жалат ни една капка, во чест на добрите времиња и ликовите што ги нема...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom