Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Драга, фативме некоја ракија, погледавме фудбал и сега е време да испаднеме да видиме надвор шо има.

Кајганче!
Си се сакам себе онаква каква што сум, мислам дека тоа е најбитно :).
Понекогаш сум несмасна со рацете, се плашам да се искачувам по козји патеки(но уживам да гледам се што е под мене од некоја височина), јазикот знае да ми биде побрз од паметот, претпочитам сите да ги третирам еднакво и пријателски, се трудам да се вклопам во било кој муабет, некогаш не знам правилно да се изразам, кажувам што мислам и осеќам, зборот "извини" секогаш е искажан од срце па дури и кога не сум крива(само за да смирам тензии), учам од грешките, пијам текила без раце, не се срамам да побарам уште една доза ако уште ми се јаде/пие, сакам да ги споделувам и најмалите ситници со блиските, немам навика да се возам во градски автобус па затоа пешачам, знам да бидам тежок инат, се прилагодувам на туѓите навики и карактери, имам огромна страст за пица, ги обожавам часовите исполнети со кафе, цигарче и добар муабет без разлика што ми вриштат дека се трујам и пијам премноу кафе, како и секое човечко битие сакам кога ми подаруваат внимание и истото го возвраќам во дупли дози, обавезно го кршам ноктот на среден прст и катаљарда други мани и доблести. Сите тие, ме прават она што сум :)
Можеби начините на кои јас искажувам почит, ценење, култура, грижа и љубов за некои се несфатливи, за други неприфатливи но единствено што можат тие да направат е да се прилагодат на мене како што јас ќе се прилагодам на нив затоа што да ги искоренат и да ми ги одземат, никогаш нема да можат :)
И си сменив гардероба, и ми преостануваат уште два дена од факултетски предавања, и неам појма каде за 1ви Мај ама да ти кажам па и ич не ми е гајле :)

Драга кајгана ... членот над мене веројатно и прв пат гледам некој на некој начин да се лути долго време валјда веќе 2 месеци ... моабет не сака да ми прави ... :confused: а зошто ? поради чудни околности :icon_mrgr: Си викам некогаш ќе гугне нешто ... и онака не ја оплескав до 100 % :)

Koa i da te otvoram be 15 strani visak imas.
Ne mi se verue prosto koj luzer sum. Pofalnica.
Pofalnica. Isto ko diploma za ucestvo da mi dale. Se osekjam ko najgolemiot...
Baska, istiot den patev od depresija demek i morav da si kupam stikli od 60cm so koi zgaziv u dupka kaj sto nema bekaton i padnav na faca. Ostaj toa, edno 150 dusi stoea napikani nadvor ko sardini i site mi se iznasmeaa...
I stanav. I gledam deka prokletata hulahopka ima dupka od koja sto edna linija mi se dvizi po butot nagore. Dobro be, ne e strasno so? Big deal, taka?
Taka be. Vlagame u toa diskotekata vnatre sve zapoteni i demek na separe da si prisednam vikam aj taman. Aha, da. Nemase. Kaj dojdov ovde seljaci puno. Morav da sednam negde i iskacam nadvor, kaj so pusat. Si sednav i si praev muabet so nepoznat dur da dojdat da me zemat, ova mi e onaka highlight. Idam nakaj toa portata, pak ima dupka ovoj pat u asfalt, i pak pagjam. I taksisti i sve zivo mi se iznasmea. Mi se idese da gi raslapam. Bitches.i fer li e ova? Dve pofalnici, bez broj ili barem ime od deckoto so dve pagjana u edna vecer.
Mislam deka kosmosot mi vrakja for... What for? Ne znam ama mi e lut mnogu.
Skam da si kupam krilja i da si letkam navamu natamu. A najinteresno znaes sto ke e? Da odis vo idninata i da si se gledas sto pravis, kako se razvivas i rastes i posle da se vratis irl i posle da go freeze the moment i da zivees forever i koa ke posakas da ti se desi nesto sto bi ti se desilo play samo. Imagine samo kolku jako bi bilo.
Ili onaka da si lezis navecer si gledas dzvezdi i ti dojde angelce nekoe i ti vika "aj na setnja" i ti "do pluton ke ides? Ajde". Eeeh.
Mnogu filmovi snimam. Zatoa sum luzer. Treba da formiram i ja zdruzenie "Imaginacija za idninata" a toa ustvari bunch of loosers.
Ke idam da spijam sea. Utre rano da stanam, da poucam neso.
B-bye.

Вечерва пак со дијазепамче ќе спијам.. тоа тие..

Драга кајганче ... еве јас се навратив да те потсетам изгледа јас и ти и вечерва ќе се дружиме плус моите омилени песни ... Бидејќи знаеш и денеска недела а јас 2-3 сум си на работа до сабајле до 7 часот ... ама не се жалам до толку добро и вака :icon_mrgr: него дај да ти пуштам една песна Слушај си него ај да си погледам некој филм па после пак ќе се вратам нема што да се прави ... нормално кога си single ... :pipi:

Онака да наминам кајганче незнам што ми стана вечерва но песните кои ми одат ... ммммммм нешто некако како да ме исполнуваат ... најискрено убава вечер :icon_mrgr:

Глуфчево (маусов ) на компјутер ме трола, свети дека работи , ко че го пикнам преку усб ми дава сигинал , и нон стоп се исклучува и вклучува , и свети а не работи ....:mad: че јади чотек ...исто и р буквата на тастатурата , таја најтрол од сите дирки само таја се вади...туку знам дека не е кајги до нив ...а седна мајка ми ....сио компјутер ми е е ко со палка за безбол да е маван....:mad::place: башка шо се отворени триста прозорци и од хром и од мозила ...од двата се најавува на фб:facepalm: ....и на 10 од ниф видеа од големио брат ги полнела паузирани....:facepalm::tapp:

Напишаф пола домашна ми остана уште пола ....и плус семинарската да ја допрам однапред ја пишувам , за да си бидам рајат да си заминам за Белград за мај и велигден , тро и јас да се прошетам.

Луѓево се неверојатни...:pos:

Како и да е, мене денес ми е роденден, убава бројка додавам на контото, се надевам дека ќе ми биде успешна!

Го сакам светот, луѓето во глобала и денес нема ништо да ми го расипе расположението, посебно не “се дружев со тебе додека имав интеререс“ луѓе.

Насмевки, насмевки и само насмевки, тоа ми е најбитно у моментов!

Драга К,
Деновиве мрзата е посилна од мене. Гарфилд не ми е рамен во легачење. Ќе се најде мотив (си велам). До тогаш ќе си ја пејам песната:

Драга кајгана ако не си ти дефинитвно ке се спобудалм, цел ден во кревет поради моево инвалидно колено :( Верно пријаталче ми стана за 3-4 дена :P :giggle:

Драга , ретко сум читал хороскоп и слабо верувам во тоа , ама кој враг ме натера сега да го прочитам јас незнам :confused:

Пази што пишува:
Раковите се во вечна потрага по личност од соништата. Доколку премногу бирате, најверојатно ќе останете сами.

... Ме укопа со една реченица :eek:

Ти пишувам после 27 дена ... ауууфф , дуго ме није било :D

Дојдов само да ти се пожалам дека ништо не правам во животов, само губам време со факултетот..
.
И зашто се стопли времево ? Убаво си беше кога девојките беа со капути, фармерки и др долги работи, вака само ме провоцираат разголени :D

И да , да ти кажам ја пратам 3 години , и пак ништо , нижа класа сум за нејзе , убаво вика мојов цитат ептен бирам и затоа сум вук самотњак :) кога ќе ја ќари некој , ќе се каам бајаѓи , али кога немам муда то ти је ...

Кајганче,
знаеш шо си мислам ја дали да мењам фризурче да скратам коса до под уши и да се офарбам црвена или да си се подшишам само и да си останам иста боја? Ааа и да знаеш колку мерак ми прават новите штиклички уфф уфф :):свиркам:

Да ве потсетам дека моментално и во текот на оваа недела ќе оди гласање во Гурманско Катче за најдобро медено срце.
Дајте го својот глас за кандидатот под Број. 9 и бидете дел од трендот на нови промени.

Од Срце за Срце (нека трепка ова) до победа и промени...

За на крај едно видео...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom