Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Кајгано,по втор пат денеска и слободно можам да се наречам каква што ми душа сака да бидам во моментов.
Баш го разгледав катчето за креативци.
Од што скоро секој си напишал сам за себе како си се смета за креативен ретко дошол редот за другите да го пофалат.
Извини вака,ништо лично врз тебе,ама не видов приказ на којзнае каква креативност.
Секоја чест на исклучоци.
Сепак ке пресудам дека по бројноста што ја поседуваш ми се чини дека вистинските креативци не се ни осудиле да се покажат.
Се надевам во иднина ке се изнагледам таму креативност наместо текстови како сегашниве.
И така полека заминува еден слободен ден онака баш слободно :pipi: ај лајк дис дејс

стварно не ми е јасно , ЗОШТОО О О О ?//

Бан од тема
Заработивте бан на темата:
Топ 100 најкул Facebook групи и статуси
Причина за банирање:
.Траење на банот Перманентен
Иако може да ја читате темата, не е дозволено да пишувате нови мислења.
И мене ист такоф со образложение за банирање интерпукциски знак точка .
Си претпоставувам шо е причината , напнаф многу и мислам дека не е дозволено чатирање во теми одење оф топик и тн ..... ама аинт но бади тајм фо дат ( гивинг ан еклпликејшн )
Како и дае ...драга кајги имаш еден куп останати теми..... сеуште те сакам и не се разочарувам :love: .....брејс јорселф ....мај постс ар коминг

И мене ист такоф со образложение за банирање интерпукциски знак точка .
Си претпоставувам шо е причината , напнаф многу и мислам дека не е дозволено чатирање во теми одење оф топик и тн ..... ама аинт но бади тајм фо дат ( гивинг ан еклпликејшн )
Како и дае ...драга кајги имаш еден куп останати теми..... сеуште те сакам и не се разочарувам :love: .....брејс јорселф ....мај постс ар коминг

mene ne me mnogo ..intersira , samo takoj prasa .
ti pinki , mnogo napnuvas . . . za tebe opravdano,, , i ja bi ti dal eden Ban, :vozbud::vozbud:...

Мноооогу е жешко кајги, не се спие вака бе.
Шо му текна на времево вака да се будали??

Мноооогу е жешко кајги, не се спие вака бе.
Шо му текна на времево вака да се будали??

Јас си се покривам со јорганче. :icon_mrgr:

Него... резервирав соба во еден хотел. Отидов на одмор... Со некои од вас се гледаме после летото. Yay! :* <3

250413-1128.jpg

All sorts of gainz.
Except wisdom.
No gainz there.

едит: госпоѓо петти пат се јавуем погрешен број ми давате...овај петти пат ја фаќам фајт клаб и ЗАСПИВАМ >.> не знам шо ми е

Денов започна убаво. Веднаш по будењето открив дека во Утрински весник пишува за нашата балканска компаратистичка средба. http://www.utrinski.com.mk/?ItemID=48D6B0565D64FF40BE2EE53442EB51BE
Денот што ми следува ќе биде напорен, ученички ( бар се надевам ).

Драга, расчитав една тема и приметив дека 30% од твоите членови не знаат дека после точка се става празно место.
Случајност или? Направи нешто околу ова!

За прв пат бев на Харис сношти :giggle: ! Треба да се пуштам во phone number investigation. Брзо ми избега девојчето - а и јас не бев најсјаен. И' вратив ептен некултурно и неџентлменски кога ми кажа името (не ти кажувам што), мислам дека убаво ме слушна затоа ми фрли еден недефиниран поглед. Видечемо ..

Passed down to you...

Гледам имам обожаватели на моето лик и дело на еден од форумите. Не се осеќам толку компетентен за нивната интелигенција бре, некако ми е жал што им се сака да си лечат комплекси. No matter.

Па уште и тука следат.

So says Saladin...

Што е тоа во луѓето тажно
Да живеат во животи туѓи...

„Оуу мај гааааааад“

Значи цел ден место фрут нинџа, пуштам криминал кејс. Шомие?

Инаку цел сат си чекав кај докторкава, чути пак не ги поскапиле третманите. Плус ми даде гратис серум, за матурава. -,-
Убав е денов, али те молам вечер поладно нека биди за да се спие рајат.
Се глеаме кајги.

умрев од досада денеска, излегов вчаршија оквири за наочари разгледував, абе толку да немам ентузијазам и онака прошетав по оптикиве ради реда, човече да има финта да се замрзнам до септември милина ќе биде, април месец и почнува да ме напнува жешково

Драга К онака наминав ... само да видам што има на поминување иначе фала на прашање ама не сум баш нешто океј денеска ... а сега си бегам на кај кревет поубаво е да си легнам да си спијам ... Ајде :sleep:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom