- Член од
- 15 мај 2010
- Мислења
- 286
- Поени од реакции
- 332
Кајгано,по втор пат денеска и слободно можам да се наречам каква што ми душа сака да бидам во моментов.
Баш го разгледав катчето за креативци.
Од што скоро секој си напишал сам за себе како си се смета за креативен ретко дошол редот за другите да го пофалат.
Извини вака,ништо лично врз тебе,ама не видов приказ на којзнае каква креативност.
Секоја чест на исклучоци.
Сепак ке пресудам дека по бројноста што ја поседуваш ми се чини дека вистинските креативци не се ни осудиле да се покажат.
Се надевам во иднина ке се изнагледам таму креативност наместо текстови како сегашниве.
И така полека заминува еден слободен ден онака баш слободно
ај лајк дис дејс
Баш го разгледав катчето за креативци.
Од што скоро секој си напишал сам за себе како си се смета за креативен ретко дошол редот за другите да го пофалат.
Извини вака,ништо лично врз тебе,ама не видов приказ на којзнае каква креативност.
Секоја чест на исклучоци.
Сепак ке пресудам дека по бројноста што ја поседуваш ми се чини дека вистинските креативци не се ни осудиле да се покажат.
Се надевам во иднина ке се изнагледам таму креативност наместо текстови како сегашниве.
И така полека заминува еден слободен ден онака баш слободно
ај лајк дис дејс
.....брејс јорселф ....мај постс ар коминг

! Треба да се пуштам во phone number investigation. Брзо ми избега девојчето - а и јас не бев најсјаен. И' вратив ептен некултурно и неџентлменски кога ми кажа името (не ти кажувам што), мислам дека убаво ме слушна затоа ми фрли еден недефиниран поглед. Видечемо ..