Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
kajgi daj be zemi izgoni me veke doma.. koj kur teram u internet kafe u 1.30h? ama ebi mu majkata, so ko ke si odam doma...? tama samo ke treba da dzveram u dzidovite a i taka i taka ne mi se spie... damn it...

znas, osekam se kako u nekoj staklen zatvor... jas moram da izlezam od nego kolku so moze poskoro oti cinam ke explodiram veke u nego.. aj stiga ti kapah tasaci.. i tako i vako nemam ness dr popametno da kazam.. ajt gitla...

111-та песна по ред од The National.
Како добро ми легнал бендов денеска, цел ден крцка во винамп, а јас си читам од срањата по тро.

Пмс, врска, бизнис, 2 ретардирани професорки шо утре ќе ми поставуваат блиц прашања, а ја книга немам фатено. Од 8. до сеа, 5то, и пол еве ми е ова нескафе шо го пијам, се пореметив скрос, притисоков кизнај колку ми е. Абе се во еден ден, да ти е*ам и учење и се. Да ви се помочам во искомплексираните професори, си лечите комплекси на деца. :гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:

Oх, Кајго ма, не му се гледа крајот.
Дај ми мене да го скројам светот. Или скрој ме мене како што е светот. Вака не бива.
Да, професорите се виновни. Нема шанси до нас да е, како е тоа можно, кога учиме цел ден пред колоквиум. Ма дај.
Да, јас сум вишок тука.
Од утре нов јас. Од утре, дај ми да преспијам.
Ваљда од утре пак ќе си бидам стариот, ама ако.
И зошто уопште се мотивирам да правам било што кога е скоро 3 после полноќ? И зошто наутро немам мотивација за ништо?
Дај ма, направи да е обратно. Замисли, кога ќе станам, веднаш мотивиран за промени...
In a parallel universe...

Се убив од спиење... по грешка... седнав да си учам (again... something here is wrong) и си седев едно 3 саати така и се мислев на нешто... Зарем некој може толку да те изубие емоционално да после неможеш да чувстуваш нешто такво? Не, не неможеш туку несакаш, се плашиш од истото, од истиот случај? Буквално да ти се потрошат сите чувства поради што си сфатил дека требало одамна да учиш од грешките и сега одрекнуваш се? Чудна работа, барем за мене...

и то, отидов ја да зезам многу луѓе (индиректно) иако први април помина ама сега ќе ги стигнам сите... :D

OwhkQpX.gif

Oх, Кајго ма, не му се гледа крајот.
Дај ми мене да го скројам светот. Или скрој ме мене како што е светот. Вака не бива.
Да, професорите се виновни. Нема шанси до нас да е, како е тоа можно, кога учиме цел ден пред колоквиум. Ма дај.
Да, јас сум вишок тука.
Од утре нов јас. Од утре, дај ми да преспијам.
Ваљда од утре пак ќе си бидам стариот, ама ако.
И зошто уопште се мотивирам да правам било што кога е скоро 3 после полноќ? И зошто наутро немам мотивација за ништо?
Дај ма, направи да е обратно. Замисли, кога ќе станам, веднаш мотивиран за промени...
In a parallel universe...

Така е кога од дома се за сдсм, а она од вмро.
Мислам разбираш.

Две варени топли гевречиња по 10 денари, едно мало бурече од 15 денари и неколку маслинки.
Е за овие пари ваква гозба никаде нема...
Моето чудесно село.

Кајганче!
Дај бе, кажи му на времево да се опраи.Не можам веќе, секоја негова промена јас ја трпам.Како ќе му прдне се мења и јас ради тоа патам од главоболки, вртоглавици и низок притисок.Аман:(

Другар. Абе за пофалба ти се модераторите,посебно оној што мириса
неговото име на лимун,никако да го запамтам инапишам. Арно му текнало да ја затвори темата,јас сум згрешил,само да ти признам дека не гласав за никого,односно така сум решил доживотно да е осфен ако не дојде некој со памет и свест,за народот и за Македонија. Ова името многу ми се бендисува,ареса, (допаѓа или свиѓа по скопски) што го направиле такво.едвај чекам да ја отворат темата за
„слики за нашите градоначалници“- верувај дека тоа ќе биде страница за ЈАВЕН глас на народот,и ќе почнат и тие што седат на тие фотељи да ги читааат,море и да ги исполнуват барањата од сликите т.с. коментарите. Ај чао. (Европски демек)
------------------------
уште и ова да ти признам:стално грешам кај Ф и В- што треба да стој во некој збор.

Драга,

Мисли да престане да врне? Не дека го мразам дождов само некако помило ми е сонцето. Слушнав убави вести денеска кои доста ме израдуваа. Правите работи најчесто се наоѓаат во погрешни раце, или пак во раце кои не доволно ги ценат истите. Ни јас не сум исклучок. И така...:pipi:

Не ги сваќам луѓево зошто го мразат дождот ама искрено ? воопшто не ме асоцира на нешто темно, мрачно напротив ми е идеално нешто за уживање и комплетна релаксација. Ги гледам луѓево ептен нежни се станати бе! таман заврна малце одма сите такси коли ги снема од постројките каде што стојат, трчаат побрзо да стигнат како питбул да ги брка божем ќе се стопат од шеќер се.. а јас сосема обратно ни чадор ни капа ама баш онака да ја осетиш секоја капка да уживаш во дождот :свиркам:

Ај се надевам пак ќе заврне, подобро да биде учењето а и спиењето вечер..

1.jpg

Пу да му се плукнам на се..... у пиу мау.....

нешто позитивно денеска кајги што се случи е дождот.....ништо друго.

врнииии дожду цела вечер :pipi:

Толку многу пениси за сечење... Од каде да почнам? :mad:

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=04&dd=02&nav_category=78&nav_id=701298

Ова е моментот...
"Prema odluci žalbenog suda, rad organizacije jeste u suprotnosti s javnim redom i mirom, ali ne predstavlja pretnju remećenja društvenog poretka"
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:Шта речи, коју поруку послати??:facepalm:Се е отидено во Хондурас...
Не биле за злоставување, туку биле за доброволен однос меѓу дете и возразен, пошто изгледа логиката им е дека тие од 4 години знаат да изберат што е доброволно...:facepalm:
Ништо повеќе не ме изненадува од светов.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom