- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 22.907
- Поени од реакции
- 39.765
Дијар Кајгејшн,Минатиот викенд другар од маало славеше 10 години матура. Направиле група на фејсбук и се договарале во која кафана да одат и прв предлог била Скара Бар, мени за цела вечер било 1100 денари. Од 70 луѓе (два класа), 30тина рекле „еееееееееееејјјјјј абе многу е 1100 за една вечер, дајте некој поефтин“ за на крај да се согласат за Боними каде што платиле по 800 денари за мени.
Е сега, без дисреспект према луѓето ама две работи сакам да потенцирам:
- Да ти ебам државата мртва каде што 300 денари на месечно ниво те обогатуваат/осиромашуваат
- Да ти ебам и животот да ти го заебам кога 10 години после завршување средно, на ебани 28 години сфаќаш дека и 300 мочани денари ти се МНОГУ и не можеш да си ги дозволиш како „луксуз“.
доделувам јавно 5 негативни поени за псуење јавно во коментар на главен модератор (полошо ако е главен администратор) кој мора да биде пример на форумот, читајќи го неговиот коментар од тип на ,,ти е_бем држава мртва, ти е_бам живот и мо_чање,, јас тотално се вознемирив....

се прашувам зашто ние другите членови добиваме казни и опомени за обични коментари демек сме офф топик, да би се изразувале на ваков начин би биле омилени и неказнети?
п.с.
не можам да заборавам, поради постирање на неколку фотографии во темата ,,Случување во МКД,, јас добив опомена и 5 негативни поени и што ја знам опомена за тотално банирање од истиов модератор со што ми се расипува просекот на добро однесување, дали Кајгано е во ред тоа ?

Последно уредено: