Del Boy
You plonker!
- Член од
- 28 септември 2012
- Мислења
- 12.677
- Поени од реакции
- 40.308
ГОРДОН БЕНЕТ !!! 

Шо имам една трета братучедка , легендата вели дека нема кур у југоисточна Македонија на кој се нема качено. Најверојатно и тука некој од форумот ја има напупено.
Бевме на свадба на еден подалечен роднина во Штип , и за да не возиме преку вечерта и да се напиеме решивме да останеме во станот кај дотичната која патем сеуште студира таму.
Она си отиде порано од свадбата , јас и братучедот се враќаме некаде 15 за 5 сабајле , отвараме врата и гледаме една влакнеста горила како и се набива како улав позади... Кога не виде почна да плаче. 

Излеговме и пишаме порака ние одиме да јадеме бурек ти титни кога ќе завршиш.
Едвај собра храброст после цел саат.
Имав слушнато дека е мераклика , али според ова шо ми го кажуваа сношти повеќе јајца има скршено со газот отколку у тава.
Ај да е жива и здрава , нека се рока. 

Шо имам една трета братучедка , легендата вели дека нема кур у југоисточна Македонија на кој се нема качено. Најверојатно и тука некој од форумот ја има напупено.

Бевме на свадба на еден подалечен роднина во Штип , и за да не возиме преку вечерта и да се напиеме решивме да останеме во станот кај дотичната која патем сеуште студира таму.

Излеговме и пишаме порака ние одиме да јадеме бурек ти титни кога ќе завршиш.

Имав слушнато дека е мераклика , али според ова шо ми го кажуваа сношти повеќе јајца има скршено со газот отколку у тава.