Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сеј брату неодај нигде, евој ги Пешчанци уш малу риба ќе дает.
-Јаден си сфату?
+Јаден су, јаден су.
-Ами лајна си јаден. Да сеефте риба ќе ви даевме.
Море море Пешчанска работааааа
:pos:
:)

Мала,

Знам дека не треба да спомнува политика, ама морам :D
Глеам на Шител како со зурли и со тапани го пречекале Грујо не знам каде у државава.
Абе еден срам коа ме пукна, абе у земја пропаднав...

Кеј..

20 години и 364 дена...Искрено кога правам ретроспектива(перспектива шо би рекол еден другар) на се што се случило годинава,се осеќам за првпат во животов малце повозрасен/посозреан. Да,напред ќе се смени само една бројка ама буквално од 23 август лани до 23 август годинава многу работи доживеаја тектонски промени и приметувам дека ми се менува начинот на размислување,начинот на живот итн во оваа 1 година. Нвм,можеби само бладам...али дај бар вечерва се надевам дека ќе помине без инциденти бидејќи последните 2 години баш на роденденот имаше тешки глупости :D

Ми се расипаа слушалките од мобилен. Ги користев и за слушање музика на лаптопот, не беа нешто посебно ама ме служеа. Другиот ден татко ми ми носи слушалки, еве ти да се снајдеш додека купиш саглам нешто, и му велам од каде сега овие, ми вели абе кај Дарко бев (Дарко поправа се што има жици во него) и од 2 пара слушалки ми склопи еден, да ти се најде, негов изум е ова.
Слушнав 2 песни со нив и почна да ме боли цел нервен систем. Од тогаш досега десет аналгини испив, ми се чини главата ќе ми прсне, слухот почна да ми откажува исто така...
Инаку ова пред три дена се случи.

Цела младост мислам дека ми помина во секирации, нервози, берење туѓо гајле, чекање на прав момент! Не ми е толку криво за себе колку што ми е криво за децата мои и внуците што ќе нема што да им кажам НЕШТО ИНТЕРЕСНО ОД МОЕТО ВРЕМЕ.

Дечкото на каса во маркет вчера ме докрајчи.
- 131 денар госпоѓо!
О, ти Богу на вечната младост....
Побогу, I'm only 23, имај милост малку.... :place:

Јас па имам еден куп приказни што ќе ги раскажувам од мое време, ама мислам дека нема да имам на кого да раскажувам :pos: Или па нема да доживеам да ги раскажувам :icon_mrgr:

:kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:
:kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:
:kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:
:kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:
:kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:
:kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc::kuracc:

Ти ебам се да ти ебам, ми се пцуе, ама и за тоа немам енергија. Се осеќам како со една нога да сум во гроб :vrtioci::vrtioci::vrtioci: А со другата му шутирам топче на новото милениче, додека он го брка и прави хаос низ цела куќа. Тоа не е маче, тигар е, лав, хиена... :duel:

Гледaв "Нaјсмешни видеo инсерти" нa Алфa и жaлaм зa изгубениoт пoлoвинa чaс.
Некoјa рaндoм фејл кoмпилaцијa дa пуштев нa Јутјуб, пa пoинтереснa ќе беше.

Пa и видеaтa штo ги прaќaaт зa нaгрaдa, днo :facepalm:
Дo тoлку ли немaме смислa зa хумoр ?

Пoд хитнo емисијaтa дa си јa преименувaaт вo "Скoкoтни ме дa се нaсмеaм".

In the night the stormy night he'll close her eyes
In the night the stormy night away he'd fly

And so lying underneath those stormy skies
he'd say, "oh, ohohohoh I know the sun must set to rise"

:)

Добра ноќ

11870910_1649369011977182_8677749936517713796_n.jpg

Hennessy and bad bitches got me like...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom