Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ти ебам и факултет и документи и финки се... Цел ден по банки уплатници уплаќам. Средното беше уживање колку и да не го сакавме на моменти.

ХАхахахаха си седам пред компјутер и мачето почна да ми го лиже стапалото хахахахаха скокотка бе хахахахахаахах ти ибам мачакот :D

Драга кајгано не ми си појче драга, да бидам искрен онака. Изгубив некоја желба да те читам. Ми се смачи да шуркам низ страните и да најдам некој пост шо че ми го оправда времето потрошено на негово читање. Или можи сум презаситен од луѓево, така да резултатот на моето незадоволство можи да лежи и во мене. Да не звучам дека укривувам некој.

Инаку ова. И то.

Mи фалат нови деца кои ќе го раздрмаат салам подфорумон музика со добри бендови, сугестии, постови. Старите членови кои подзаборавија на тебе уште повеќе ми фалат и така.

Драга Кајгана,
Знаеш дека сите ние имаме во животот некој/а другар/другарка кој/а умира. Мислам човекот останува жив, но другарот во него умира. Едноставно само продолжува да биде пријател за корист и дволичност.
:)

Кеј,

На жена кажи ѝ едно „Убава си“ и гледај цел ден како шири позитивна енергија.
Еднаш не ѝ врати на порака и гледај како почнува III светска..

Не е мој твитов али многу е добар.

mnogu gnev imam sobrano vo mene, preeska za banalna rabota malku faleshe, odvaj se vozdrzav morav odma da odam da trcam dodeka mozam inaku mozev da napravam belja :(

Веќе ќе почнам очила за сонце да носам и вечерно време. Сигурно си е сигурно. Денеска во ресторан една плава гастербајтерка од соседната маса ќе ми ја пробушеше главата со селфи стапот барајќи го правиот агол за најуспешно криење на сите нејзини лоши црти. Значи и кацига нема да е лошо да носам. И еден мотор да комплетирам имиџ.

,,And she's buying a stairway to heaven" дефинитивно е најепскиот и најдобриот музички стих некогаш отпеан.

Не знам што ми стана вечерва, ама конечно ја завршив цела работа што ја имам до септември и можам од сабота на раат да пијам соплица.

Од друга страна, за 4 саати треба да станам пошо имам работа со мајка ми.

Tough life.

Sent from my ME173X using Tapatalk

Треаше да спијам пред 3 саати али стана брат ми и од тоаш до сеа мезефме и таманефме даПчиња и сеа муабетот е кој да иде по бурек.

Шо го ебам помал ќе хе-хе :icon_lol:

Кур помал му ебам тоа планината :Д некаТ го курчам али знае дека тука сум коа и да треа нешо<3

Ќе излезе и Сјутс уше малце и ќе спијам на куроф ебате...

\

Пациентите задоволни од услугите во болниците во Македонија.

И јас сум задоволен, ослабнав 3кг. Пред две години требаше да платам нешто и овие од наплатен центар најдоа грешка во отпусната листа. Наместо пациентот е дома, пишале пациентот со наше возило е испратен во друга болница.

Тетката од наплатен што е вработена преку партија: Дечко ова ти е грешка оди да го средат, па врати се да платиш. :coffee:

Се враќам во собата на главната медицинска сестра и гледам ја нема. А она сирота сокриена во една мала соба 2х2 и си игра на телефонот. И објаснувам и
- ааа јас не знам тоа, ај оди по собите и најди ја докторката.

Докторката: Кој те прати кај мене? Оди на 3 кат лево соба број 5, таму ќе ти средат.
Одам на 3 кат лево соба број 5: Здраво, овде е грешка и докторката таа и таа ме испрати оваа грешка да ја поправите. :pipi:
- Не тука оди на приземје на шалтер број 4
Одам на шалтер број 4
- Не тука, дечкото од шалтер број 7 го гледаш? Ај оди кај него.
Одам на шалтер број 7
- Не сум јас за ова, оди шалтер број 2
Одам на шалтер број 2
- Ааааа не, оди на 2 кат десно има зелена врата, па лево има вц ,па од таму одиш десно и втората соба од лева страна.
Конечно ја најдов собата и објаснив на сестрата и она и вика на чистачката:
- Верооооо, ај дечкото го оправи каде треба да оди. :)
Чистачката ја гледа отпусната листа :pos: ме качи во лифтот и ме носи пак назад во наплатен центар.

И пак одново истиот циклус. Се вратив во лавиринтот и едвај некако ја најдов личноста што ја пишувала отпусната листа и демек само она должна за тоа.

Ај пак објаснување каде е грешката. По две минути мислење и зјапање во отпусната листа, го зема пенкалото и го прешкрта тоа и над него пиша ДОМА :pos:

За едно ДОМА два саати ме шетаа. Па јас сам ќе си го напишев, а можеше и оваа од наплатен центар да го исправи. :boksix:

23-soul-crushing-problems-only-left-handed-people-understand13.jpg

Нека ни е среќен празникот на сите одроди што си го славиме :ајнапиво:

А дали има светски ден на левораките деца кои морале да научат да пишуваат со десна рака?

Не е фер, зашто се друго е дискриминација кон нас.

И ме приметуваат дека сум левак кога јадам во друштво и држам нож и вилушка. Или кога фрлам камен. Леворак со фабричка маана што пишува со десна.

Нека ви е среќен денот(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom