DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Драга Кајги
На момент го заборајв , сега си се подсетив и ми остана да ми зуе во ушите а верувај ќе остани цел живот :
така да
DO YOUR WORST, FOR I WILL DO MINE !
На момент го заборајв , сега си се подсетив и ми остана да ми зуе во ушите а верувај ќе остани цел живот :
Life is a storm, my young friend. You will bask in the sunlight one moment, be shattered on the rocks the next. What makes you a man is what you do when that storm comes. You must look into that storm and shout as you did in Rome. Do your worst, for I will do mine! Then the fates will know you as we know you: as Albert Mondego, the man!
така да
DO YOUR WORST, FOR I WILL DO MINE !
Заебаа работа другарите, останаа само тие шо се во пар, па не сакав да му бидам брачен судија и планирав да си седам дома. Арно ама девојчиња ми понудија да одам со нив и уште две машки, а уствари денеска испадна дека само јас од машките отидов и не се каам. Ни за купување се замарав, ни за храна, абе за ништо, најрелаксиран први мај во животот беше ова.
Е сега се вратив на пиењето алкохол денеска, не пиев повеќе од чашка за викенд долго време. Ама пиво беше и иако испив 3 литра, само делумна главоболка имам.
И да, месец мај е познат како месец на алкохолот, секоја година е борба за преживување, ама оваа ќе биде најтешка изгледа, покрај роденденот сега и мојата и еден куп други матурски имам. И така... Доста е текст ајде, се наспав јас па ќе дремам до сабајле изгледа... Поздрав
Во 4 сабајле..
.За мене постојат Манчестер,Лејкерс,Валентино Роси,Шумахер,за све друго ме боли стап.
важно леп провод, јака дружба и многу смеење.