Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга Кајги

На момент го заборајв , сега си се подсетив и ми остана да ми зуе во ушите а верувај ќе остани цел живот :

Life is a storm, my young friend. You will bask in the sunlight one moment, be shattered on the rocks the next. What makes you a man is what you do when that storm comes. You must look into that storm and shout as you did in Rome. Do your worst, for I will do mine! Then the fates will know you as we know you: as Albert Mondego, the man!

така да
DO YOUR WORST, FOR I WILL DO MINE !

Искрено не оечкував дека е кул да бидеш на први мај со женско друштво. :rolleyes: Заебаа работа другарите, останаа само тие шо се во пар, па не сакав да му бидам брачен судија и планирав да си седам дома. Арно ама девојчиња ми понудија да одам со нив и уште две машки, а уствари денеска испадна дека само јас од машките отидов и не се каам. Ни за купување се замарав, ни за храна, абе за ништо, најрелаксиран први мај во животот беше ова. :cool: Е сега се вратив на пиењето алкохол денеска, не пиев повеќе од чашка за викенд долго време. Ама пиво беше и иако испив 3 литра, само делумна главоболка имам. :D И да, месец мај е познат како месец на алкохолот, секоја година е борба за преживување, ама оваа ќе биде најтешка изгледа, покрај роденденот сега и мојата и еден куп други матурски имам. И така... Доста е текст ајде, се наспав јас па ќе дремам до сабајле изгледа... Поздрав

Фатал ерор сум.

Највеќе мразам луѓе што менуваат став,бес свое јас него како дувне ветрот.Истото тоа важи и за спортов,како може некој да навива и за Челзи и за Псж бе:pos:.За мене постојат Манчестер,Лејкерс,Валентино Роси,Шумахер,за све друго ме боли стап.

Ме скина во болка се пробав, после се сетив на една женска германка киропрактичарка шо живееше на Хаваи. Тоа од кај Дејвид Ајк пред две три години линк дека многу му помогнало, се сетив дека го пробав тоа тогаш и дека имаше резултати. Е тоа е тоа, е многу ми олесна модрици го направив рбетот :pos::pos::pos::pos::pos:. Не можам ни линк нејзин ни видео да најдам, ама се сеќавам на техниката дека рбетот се изместува од основа и со дрвен предмет како се мести, ни коњски масти ни масажи само тоа :icon_lol:.

Драга Кајгана,
Гледав вежби за добро тело на Јутуб, ми се видоа лесни и си реков ај ќе ги правам и тоа се активирав по неколку месеци пауза. Земав да ги правам и додека ги правев нешто силно пукна. Кога прекинав со вежбање сфатив што било тоа од кога почна да боли кичмата. И толку од денешното вежбање.

Дебели, ама среќни:D

Братучед ми откопа некој лексикон што ни го правела братучетка ми пред 12-3 години.
На прашањето кого сакате да го сретнете во задгробниот живот (втф, братучетка ми секогаш имаше бујна фантазија :D), сите напишале фамилијата, роднините, некои познати ликови итн, јас сум пишал
ИГРАЧИТЕ НА ЈСП СКОПЈЕ :pos::pos::pos::pos::pos:

Драга
Еф, сум заборајла како е тоа doing nothing чувство. Стани со два аларми, трчај по 23ка од семафори, седи си на анатомски стол додека климата ти дува ладно во врат и врати си се пак со 23ка и баш секогаш да ти се погоди автобусот кај шо шоферот е легенда над легендите. На сите коли, точаци, пешаци, а поготово таксисти, ма на сите им еби мајката, сестрата, фамилијата, све шо е женско. Сите се морони, сите се неспособни шофери, само тој шо ќе го отпреврти автобусот е најспособниот. И секогаш мора нагло да закочи, е недај боже да си станат тогаш и тебе да те отера у пичку матер шо не знајш да се држиш. Цела среќа не сум го сретнала насабајле, ќе ме истепа ако го запрам од семафори.
Е, и друга работа, кога и да одам да гледам кошарка или ракомет, мора да се дешаваат некои глупости. Ама да видам трнер сам да си падни од толку драматизирање, да се врти околу судијата држејќи го за рака дури судијава го трга на страна и на чисти фаули да ги криват судиите и цела управа, па не сакаат да играат, па убедување, па па...

ДК,

Во право е Рики за српсково... Дури и ние демек ко хардкор трансери и рапери, во 3 сатот вечерта почнавме да рокаме шабанско :pos:
Е доста беше цел ден рупци-дупци и рап. Се погоди моментот и да пукат братот Синан Сакич :LOL: важно леп провод, јака дружба и многу смеење.

А и гледам погоре некој имаше постирано интересна слика од Охрид, па еве една исто така интересна и уба сликичка шо ми ја прати едно другарче :)

Није наше, нашли смо :pos:
11198987_10204251572705406_2104128562_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom