Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Депресијата е многу депресивна работа... Ич неубо :(

11182263_10153257578253834_2727816425823366513_n.jpg

Океј, бев и јас да јадам скара и да пијам пиво. Крстец, со точак.
Ама не се сликав и не објавив ништо.
Дали се важи и дали можеби сум труден?

Америка и Енглескаааааа биче земја пролетерскаааааааа

proleter.png

П.с. со искуствава кои ги имам со неписменава забарска раја во Македонијава, посакувам преку ноќ да станам забар и да ми ги пратат децата нивни кај мене, има живците без анаестезија да им ги вадам и така да им го испломбирам забот и притоа ќе им го оштетам коренот на двата соседни заба, мамицата у пичка неспособна :mad:

Последно уредено:
Дикеј, полесно е Леандра да ја натераш да засака бугари отколку да го заспиеш бебето на Симс кецот :place:

1,2,3 1,2,3 1,2,3....ми недостасува ова (она) време
19 часот, сто и една приказна со Борис Мајсторот,па деца во кревет а мајка на газиена ламба ќе ги крпи нашите дреи.

Бејби,
Што толку лошо сум направила во претходниве животи за комарциве да ме обожаваат толку? :unsure: Неможам више да ги трпам, се мрднав. Мислам дека барем 50 ме изедоа од вчера до сега. Не е хумано ова. Кај може да се жалам?
П.С. Преживеав. Па и не биле толку лоши колку што изгледаат :D

Кајге, значи кога си баксуз, баксуз си до крај! :facepalm:
Требаше да одам на друга страна на градот, каде што никогаш не сум била претходно. Затоа требаше да го прашам шоферот на која станица да се симнам. Го прашав шоферот, ми вика ќе се сменам јас, обрати се кај другиот. Доаѓа другиот, го прашувам, ми вика: Јас врска немам, ова ми е првпат, ни јас не знам на каде ќе одам точно. Прашај некој друг. :uzi:

И така си останав на милост и на немилост на мојата интуиција. :P Ми кажаа што има само од десна страна, и едно 40тина минути само десно гледав, не мрдав глава. Врат ми се укочи. :ROFLMAO:
И за на враќање, многу нормално, автобусот го нема! Снаџи се, па живи, со овие нашиве ЈСП. :yid:

Ах, и да беше само тоа што ми се случи денес... Ама ај, ќути си шумечо, попаметна си коа ќутиш. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom