Draga Kaygana,
Ja u nedela ne mozam leb da najdam da kupam, kamoli fustan.
Se priblizuvam do 48 ne спиени часа, а веќе 18 сум со чувството каде ти се еректира кожата од најретардирана причина за постоење на секој ебен предмет околу тебе. Или човек. Знаеш, either. Или бетер. Тесно е. Како најсилните звуци да имаат продолжен оргазм врз секое мое влакно на телото. Сакам да излезам од мене и да си го истресам телото како ќебе еднаш у три.. лажам, eднаш неделно у сред зима. Да испопаѓаат сите суштественца, честички, парчиња со нивните шиканозни намери да ми ја уништат неделата која можела да биде опишана како во некоја книга, или прикажана на филм. Да ги проветрам сите телесни течности кои ги чувствувам како забавено евапорираат дур сум со екстремната надразнетост. А неделата нели, тивка, мирна, како времето да застанало..
Пуштам некое дерење со прифатена можност да ми влезат од сите четири ѕида различни луѓе и истите да ми го напраат ова погоре оти е 5 нели, ама пуштено ми е да ми се синхронизира и мозокот со состојбата, ако воопшто имаме капацитет истовремено да доживееме тоа што на кожата во состојбата, така и мозокот. Ама после и календарски треба да се синхронизирам, и јас сум само неколку килобајти тежок член на платформава - па и ја сакам неделата да ми биде блаженствена, магична, бавна и прекрасна и филмска и све тоа во суперлатив.
А да бидам искрен, све горе ми е лесно издржливо, ама 48 часа да не и го бакнувам вратот у фино фустанќе или vice versa без фустанќе и губење контрола.. кој курац и недела и све amiright? alright alright alright.
А sea kaygano a game of fuck off.
You go first.