Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дрг.

2,320,290,932,00 (сега ова не е код)
Два, три два нула,........
(1.08 мин.) :facepalm:

Повторно математиката. Таа претставува огромен проблем во државава....

И од друга страна, нешто повеќе од збор- два околу идиотите кои ни ја водат државава (во ендек). Она што го прават е врв на идиотизмот. Па тоа се само деца, зошто на нив гледаат како политички војници?! (станува збор за повеќе од 30.000 лица на ниво на цела Македонија) И ова е џабе трошење на народни пари. Пари за флаери растурени низ цела улица, за тоа дали Сорос манипулира со средношколците или дали пак СДСМ е заштитен амблем на средношколците?! Глупости кои не заслужуваат конкретен коментар.

Покрај оној мазохизам на кои подлегнаа студентите преку спиењето во студените простории и преку бојкотот на наставата, тие на крајот ја добија битката (но не и “војната“), така треба и тие, преку една револуционерна акција која во историјата е позната како “План Анаконда“ (противникот да се угуши во својата игра и во своите правила), која била применета во граѓанската војна во Америка помеѓу северот и југот. Морнарицата на северот, ја уништила онаа на југот, така и средношколците со заеднички напори можат да ги доведат до „пат позиција“ во рок од неколку недели. И тоа преку еден генерален бојкот на наставата, трета опција нема.

За волја на вистината, времето е на страната на апсолутизмот......

Ако Јапонците создадат уште едно шонен аниме во кое главниот лик е наивно несмасно 15 годишно дете и сака да стане појак за да ги заштити пријателите, притоа никогаш не умира пошто негативците му зборат 2000 саата за тоа колку светот е срање откако ќе го згазат од ќотек пошто и они некад биле наивни деца коишто го јаделе немиен и сега вентилираат со тоа што ја мочаат сестра му која е имбецил и ја киднапирале пошто кога е опкружена со 1000 луѓе гласно кажува дека овој и' е брат и ќе ги истепа иако овие не ја ни бркаат нејзе (можела да преќути и да кидне, па да му каже), а уствари го бараат него и ова што ја киднапираат им е кец у десетка, овој пробувајќи да ја спаси, а дошол сам да се тепа со 5000 луѓе не ги викнал другарите коишто патем се појаки од него за да ги заштити, добива сила, кажува глупа реченица у стилот на:
„НЕ Е ВАЖНО ШТО НЕМА ЛОГИКА ОВА ШТО ГО ВЕРУВАМ, ЈАС ВЕРУВАМ ВО СРЦЕТО НА ЧОВЕШТВОТО ААААА“ (солзи течат) и ги победува сите откако ја постигнува 15 фаза на сила (има вкупно 14 фази и само желбата на трапаво дете коешто сака да ги заштити пријателите може да ја разбуди 15-та фаза), анимето завршува со тоа што ликов е скромен и пак е истата ментално хендикепирана ретарда ...

Ќе станам моќен, ќе развијам нуклеарна програма и мојата геостратешка цел ќе биде да ја срамнам Јапонија со земја и да ги измачувам создавачите на вакви анимиња со тоа што ќе ги терам да читаат ГОТ.

До толку ме изнасмеал @Џонтра Волта со пцовкине што се нудам да полагам пливање место него , врски да фатиме :aplauz: Исто и @Peja989 како креатор :pipi: Туку друго е проблемот, прееска работев нешто во фотошоп, ми закочи нешто па со маусот лош потег направив. Во глава одма ми се створи комбинација од прочитанине пцовки на Џонтра. Се надевам само во глава ќе останат.

Гледам горе некои пиеле крстена вода пред испит, кога бев прва и требаше да се полага математика 2, имаше некои пенкалата недела дена во црква ги оставаа попот да ги поминел со темјан.

Драга бе...здраво, после којзнае колку време!
Ме снема. Демек правев промени у животов.
Се извинувам шо не си у тек со настаните. Само ми требаше малку да се тргнам од се`

Мислиш сеа добра сум? Епа неее...
Затоа ко кученце си се вратив назад.
За пак да ти пишам, за пак да ти истурам нервоза, за пак да ти плачам, да ти се смеам....а од тебе ни трага ни глас за утеха!

Aма ако...:vrtioci:

Последно уредено:
Го знаеш моментот кога у кафана ќе те погоди некоја песна и ти иде да ја демолираш цела кафана,а секако си спремен све тоа да го платиш?е и мене така ми дојде вчера,ама ми текна,дека ќе морам да мијам тањири една година за да ја исплатам штетата:D,лоша работа нек си ебе мајката.

Доста е за денеска, се уморив од смеење, цел ден се клештам како ретардиран, образите и ребрата ме болат у пичку матер.
Ментален е овој Пеџа му ебам тоа Емре Џан-от. :D

Ај чао.

Па горе-долу, тука некаде сме

12c85ecd44a804fbc0110698c1acbb76.jpg

Матурантиве напнаа, бившите матуранти уште повеќе :shook:.

2 пати ми се јавија за анкета денеска досадните, утре 3 пати нека ѕвонат ебаго :uzi:.

Koga sonce gree placam
kdhduribdb tn n
a koga vrne jas se raduvam
da izgree ocekuvam?

Cel den ja peam pesnava mn mi e dobra! :-D
Drugo niso. Kolokviumska e. Sum se podzdebelila neso zatoa denes vezbaf eheheheh :-D
I taaaka..

Српскиот Спорт клуб не смее да се емитува во Македонија,исто и со фокс,ама затоа Al Jezeeira си фура исламистичка пропаганда,и никој не ги дира.Абе арно си викам ја државава за некој работи е рај.

Последно уредено:
Некаде во светот каде што сеуште има чест и достоинство....

Јапонски инженер е пронајден мртов во понеделникот во Турција и според полицијата очигледно е дека извршил самоубиство, бидејќи се сметал за одговорен за пукнување на кабел во текот на градењето на мостот, соопштија тамошните власти.

Станува збор за 51-годишниот јапонски инженер Рјоши Киши, кој бил пронајден мртов на влезот на гробиштата во Јалова, со пресечени глуждови и грли, изјави гувернерот на округот Нуралах Каја.

Во писмото пронајдено крај него, инженерот напишал дека одлучил да си го одземе животот, бидејќи се сметал себеси за одговорен за пукнување на кабел на градилиштето висечкиот мост во Измит.

Телото на Рјоши било испратено во државната болница во Јалова каде што по извршената обдукција. Прелиминарните резултати од истрагата покажале дека си ги пресекол вените, а потоа и гркланот, но сепак полицијата отворила истрага.

А кај нас?
ШУПРАИШ....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom