Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга,
Последни две недели и 2 испити од постдипломските, а мене не ми се пипнува букваров. Денес пак ден за фудбал, ѓаволите да ми направат кеиф уште рано рано, вечер Ел Класико да се изгледа и отиде и овој ден...Уствари немам некој кеиф да гледам фудбал, али ако треба да се учи и бадминтон ќе уклучам да гледам :kafence:

Последно уредено:
Се сликала со тоа флаерите од нејзината омилена партија во штабот и пишала "Работно", кое работно ма, седиш од штаб и се логираш на фејсбук за да спамираш со постови, коментари и лајкови, да знаеше дека на Microworkers се плаќа за тоа ќе запалеше и членска и се, лицемери, чибу.

Ај барем на изглед си #Бомба, а сите знаеме дека тоа #ИмаРазлика.

Драга,
Кога ќе видам дека сунѓерот нешто зготвил, многу чудно ми паѓа. Не можам да замислам дека он нешто може да зготви.
Кога ќе размислам подобро не можам да замислам дека сунѓерот е уствари човек.

Сепак мислам дека пријателството вреди многу повеќе од 3000 евра, т.е. 1000 по глава на пријател.

Дк,
Што е полошо од тоа да спремаш WAN мрежи? Да спремаш WAN мрежи со температура. Why? Because Murphy. Не може само една работа да тргне лошо. Мора во една недела, се што има и најмала шанса да се заебе, да се заебе.
Толку сум затрупана со обврски во моментов, а толку немам ни енергија, ни волја да ги завршам, тоа е чудо нешто. И уште се трупаат, и се трупаат...ќе испадне дека само се жалам. Ама па неам ни за што да се фалам во моментов,ниту нешо интересно се дешава.
Поздрав.

Знаеш што е злоба ?

На фан на Манчестер Јунајтед што имал бивша Марија , да му поклониш оригинал дрес за роденден oд Di Maria .
Замисли ја само радоста при распакувањето на поклонот кога ќе го види дресот од напред , и пресвртот кога ќе го сврти отпозади :shok2:

Драга,
Утре е денот. Или ми е ова последната безгрижна недела, или после една недела ќе ми е безгрижен остатокот од животот. Ок, делумно. Wish me luck.

Дали знаеш колку ме гуши аронијата шо ја јадам моментално? Е не многу многу...
Чекам да преврни надвор па да префрлам таму под закрила на ноќтта :icon_lol:. Викам шо денски можи реонскиот џандар ме знае, а комуналните редари не работат денеска :icon_lol:.

5XL кошулата мала ми е тесна еј ова не е можно, ама барем брусаличето се погоди брчи брчи. Кучево повеќе лајкој има на сликите во Pit Bull Macedonia отколку јас на профилна од фејзбукон :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Пази шо вика Карлеуша, ама онај е праен по темниците зад бутките битолски за лото шо биле затоа среќа нема :icon_lol::

Napravi mi sina
pod svetlima kazina
bice dete srece
sve ce da mu ide
svi ce da mu zavide

Drinking game level Cersei Lannister:

Take shot секогаш кога некој ќе пише статус за Барса-Реал вечер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom