Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Сите вие што правите работи од инает од пролив да не се сопрете. Што народ ќе бевме бе :tapp:

креветов ме чека, shutdown computer.

Прво да си го испоштувам Боуви, стварно артист/уметник во секоја смисла на зборот. Талентиран до немајкаде. А и да направиш онакво албумиште како последен поклон е стварно генијално.

Ама, да не се зажалуваме дека отсекогаш бил сакан од јавноста, со оние genderbending работи знаеја и те како луѓе да го потхејтнуваат. Ама па најголемите уметници секогаш биле хејтани. Еве последно беше Мајкл Џексон кој што сите го сакаа после смртта а до година пред тоа го викаа педофил и манијак.

Така да вака размислував кој од моменталниве музичари е уствари идниот лик што за 20-30 години ќе се жали со коментари "Ех...чест беше да се живее во исто време со тебе", а сега е релативно хејтан од некои и дојдов до заклучок дека тоа е Кање Вест.

Така да Кајганци од иднината постов ви го оставам на вас за цитирање :D

#YeezySeason

П.С. Зиги има само дата на раѓање :cool:

Кoa ќе ми пушти тaткo ми снукер, ужaс ми се дешaвa.
Oтидoв дa се бaњaм, Oдa нa рaдoстa звучи супер пoд туш.
Купкaтa мирисa нa Септември.

Драга,

стварно не разбирам како триесетина годишни луѓе, кои немаат работа, се фураат дека праат нешто корисно у животот, а земаат џепарац од мама која зема пензија од 8.000 се нешто почитувани у општествово наше.
Таквите се само за концентрациони логори каде шо ќе им се даде некое минимално оспособување за работа, за колку да можат сами лебот да си го вадат, а не да бидат некој си интелектуален ешалон на општествово.
Али искривени аршини, животе.

Драга.дали имаш избор на тема на годината,еве ти предлог
-.kajgana.com/threads/Боеми-има-или-нема.69068/page-9

1341a62329f60243fc13541700eb9268.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom