Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Кара миа,
но пуедо мас!
Глеаш дури тебе ти се вратив.

Фак ју машиноооооо, попаметен сум од тебе, фак јуууууууууу :jeeee:

(Чувството кога после 4 сати траскање успеваш конечно да го напрајш компјутерот)

Благодарност од @haCk0r за то шо ме снабди со материјали, торенти, моренти.

Кoјa ми е тaa диетa сo 1/2 пицa бурек зa дoручек ? :facepalm:

А и oвa бурекџилниците кaкo сaуни се
smiley_toohot.gif
Климa бе луѓе, климa.

Драа

Газда куде што седу под кирију е жива легенда. Праф олдскул боемски чалгаџиски скопјанац.Он е од онија кул и позитивни ракијашки пензионери. Види ти овој, не е тачан, мој цимер седи 10 месеца куде њега под кирију, а овј цело време мислеаја дека се вика Дејан, а не Ненад:vozbud:
Најјака ситуација е кд на цимера девојка седеше у двор а газда Жиле гу прашуе, тука ли е Парва?
А Дејан на работа ли е?
И на цимера девојка се избацуе сс муабет
Kој Дејан, Ненад ли?:ROFLMAO:

"Не бе брат ова технологијава ги оддели луѓево, сите станаа зависни од интернет, не е тоа тоа у мое време поинаку беше. Не знам зошто не се разбудат и сфатат дека технологијата ги заостанува луѓето.."- Sent via iPhone 69s 5 mins. ago near Pehcevo

Кајгано,
не можам да разберам, милион и двеста шеес пет пива сликале дека ги испиле уз мезење ФАНКИ.
Па боље слама гризете ебате.

Нема ништо полошо од лажно ветување изговорено од себе кон себе.

Стануваш касно, и си едвај станат. Си легнал касно. До тоа е.
Уште ден-два, па ќе се средам.

Е, па пројдоа тие ден -два. Денес е последниот ден. Пак се лажам? Не. Ќе почнам од денес. Утре носи ново денес, а денес ако не почнеш, никогаш различно утре не би дошло.

Не сум скроен за одлуки, дали животни, дали за ручек.

Им ја вртиш од 5:0 на 7:5 се скапаа плачење и бараат реванши накнадно, им рушив и хемија и екипа секој посебно прави екипа и го боли овој пораз, а не знаат дека им играв со хендикеп (послаб играч).... че им ја дупнам глата, НА СИТЕ!

:pos:

Кајги, јас да искочам од дома и да си речам само Бијонсе да не ја сретнам денеска, веруј дека на автобуска заедно автобус ќе чекаме.

Кеј моја најмрзам муабети на ручек кога планираат убиство на детето во тебе. Значи аман, барем да јадам асално ебаго. На моите години он две илјади работи работел и за две години се женел, па до кур.

Драга,

се решавам да спијам синоќа и после подолго време не го наместив алармот. Абе како секогаш што се дешава, во 3 саат комшијата се пакува за на одмор и со вратите на автомобилот едно 10000 пати лупна. После во 8 зема друга комшика да тресе теписи со нешто што правеше невидена бука.* И како шлаг на торта во 10 ми се јавуваат на телефон да ми кажат дека сум добитник на вечера од фирма која ќе вршела презентација на некакво срање. :facepalm:

*единствено позитивно е тоа што на комшикава и падна тепихот од 3ти спрат дур го тресеше, па и удрив еден убав сеир :ROFLMAO::D

Кечап CHECK, џам CHECK, лутеница CHECK, ајару следечи си ти, исто и ти туршијо. Добро е ќе може да се живее зимоска, а не како лани ништо не направивме дома и празен фрижидер без тегли цело зимо. Купечки вакви ствари не можеме да поднесеме дома, сме се навикнале на наше домачо.

И пред да заминам да ти се пофалам Драга дека партали сум направил оваа сесија, 3/3 и цела втора исчистена. Партали на книги кои фатиле пајажина под кревет. Претходната сесија толку замарање и учење за да испопаѓам и тоа на одлично совладан материјал, а оваа сесија само одиш филозофираш и трескаш глупости и на крај поминуваш. Тоа Драга, кога им викам јас на моиве дома дека професориве на лепе очи ставаат оценки они не ми веруваат. Дур ни се вработуват професори преку партии така ќе биде. На предавања ќе дрндат нешто без поента, кој сфатил сфатил, и кога ќе дојдеме на ред ние пак истото. Ние ќе дрндаме без врска они со мозокот овци ќе бројат не оти нешто слушат и послем онака од тепка ќе ти рече ти положи, а ти не.

ДиКеј

Само да напомнам и надополнам овде брзо - овие што ви се јавуваат дека сте добитници на некакви си вечери и сл. од фирми кои треба да ви вршат презентации на некакви си препарати и производи, со измените на законот сега е нелегално да ви досаѓаат дома повторно ако им кажете да не се јават повторно (мене ме замараа 23542542 пати по ред), а броевите им се исто набавени нелегално, од некој стар регистар (кога звонеа кај мене по име и презиме го бараа дедо ми, кој долго не е веќе меѓу живите, со проверка дали е тој-тој негов број). Отерајте ги у пичку матер и заканете се со пријава во полиција за вознемирување и сл.

Се колнам, полоши се од Јеховини Сведоци.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom