Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Се повеќе мислам дека Буцио е ваљда едниствениот нормален овдека. Не се замара непотребно со мислења и стории, си гледа и читка тоа што го интересира, си го живее животот настрана од форумов, си кажува што му е на душа, и ич не го боли дали некој го читал или не. Милина чоече (y)

Иначе избегавам да коментирам за саботата пошто не знам што да коментирам. Ќе кажам еднашка што сум мислел, ќе се покајам 100 пати што сум кажал.

На работа арно еве. Се мислам сеа дали во петок да одам со колегиве во кафана или да тркнам до Скопје...Одамна не сум видел форумџии...

Драга, музика секогаш расположува. Што би правел без неа.

Ајде ГИТЛА БРЕ БАНДО КРИМИНАЛНА!!!! Поздрав

Сите се селективни. Само тоа што им одговара. Зошто никој од Твитер не напиша за ова нешто.
Пленум:
Во време кога основните демократски процеси и вредности на нашиот политички систем се крахирани и кога нашето општество се соочува со вакви проблеми, имаме доволно причини за сомнеж во легитимитетот на оваа Влада, односно - ОВАА ВЛАДА Е НЕЛИГИТИМНА!
Општо позната ситуација во Македонија е оставање на недовршена работа. Пленумот паднал под политичка контрола. Како што знам пленумот делуваше во смер подобрување на образованието. Како што знам политиката не ги интересираше. Сега -„ пу-пу не важи владата е нелигитмна не преговараме“. Озбилно се запрашал некој кога ја донесле одлукава кој е нивниот легитимитет?

Се чуствувам изиграно што искочив на протестите. Дали некој од другата страна се чуствува одговорно за изманипулираните?

Протестот на 17 најверојатно ќе успееше и со нив и без нив. Апла дегенски.

Целава ситуација во државава ни.

Целава ситуација е ваква

А треба да биди ваква

Кога излезе веста за оставките вчера ми се јавува мајка ми.
Јас (таква среќна): Мамооооооо честито оставкиииииии.
Мама: Ама сине, не ми се свиѓа мене ова баш, на сред ваква криза не е време за оставки
Јас (веќе подналутена): Ма што ти е на тебе, баш идеално време е
Мама: Ама мене ми е страв, ако дојде Заев на власт полошо ќе биде
Јас: Од кај знаеш па ти, ај не се прави експерт
Мама: Ама виде ли како е сликан со тие децата у Кум...
Јас (бесна): АМАН МАМОООООООООООО ИСКУЧИ СИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЛ!!!!!!!!!!!!!

Не бе не и она ВМРО до СМРТ како Тачи.:facepalm:

Кајг,

ми се спие.

Ми влезе гулаб на работа. Се најаде лепче и си летна пак низ прозор :)

Едвај чекам да дојде викенд, онака, со душа.

Ај чао.

П.С.

Никогаш нема да разберам ситење на туѓа неволја.
Стереотипи. Неосновани претпоставки и предрасуди.

Колку и да е образован некој, не е ништо повеќе од обичен опинок ако се пронаоѓа.

Последно уредено:
Се растури македонската "Ало Ало":(

Него колку од Утепаните Млади Снобови од црвениот ќе преминат во друг тим? :icon_lol:

ДиКеј,
Мора да ти се пожалам. Само гуки ме бутна ама кај него одев на изненадување.
capture.jpg
У принцип сакам да кажам дека поФторно они се криви што неам ќор денар.

Лапај ваучееер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom