Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Д.К

Платив сокче цедевита со дебела цевка 70ден и сега немам пари за карта :confused:

#долевлада

Кеј,

ЈУВЕ мора да тепа па што сака нека биде пошто тој момент го чекам да играат во финала веќе ехеееееееееееееј колку време. јесте добар тим е Реал ама чекај малку старата дама се врати и тако џе да мора да се тепа вечерва. :cujte::ojeaa:

Последен ден со голема коса. Последен пат кога ја скратив летав од работа. Сега може само од дома да ме избркаат. Ја спремам машинкава за шумава на лицето. Ако се појавам вака во јавност има да ме уапсат како муџахедин.

Кеј,

Моли бога да немам рак... :confused: Се надевам утре ќе ми кажат дека е нешто сосема друго... Само да знаеш ја сум шупак денеска што не отидов на лекар ама ај...утре ќе одам.

Драга,

Бидејќи форумов со дел од администрацијава ептен ми наликува на моменталната состојба во државава, го чекам денот кога ќе паднат оставки и тука ;) Банов ме потсети на времето кантер кога игравме по сервери, ако ставиш име кое го има некој близок на админите одма бан се јадеше, овде чунки и каков аватар ќе имаш треба да се мислиш o_O, заглавиле некои луѓе во пубертет!

Уште 4 мин одиме во ФИНАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Партизан во финалеееееее!

Се заебавам

Лазар Бараков за нов директор на УБК.
CE1PYiYWoAAPSuE.jpg

Последно уредено:
Црнец да ве ебе сите што го лажевте Пеџа да се бричи. На ништо не личи без брада. Башка шо ради брадата го дружевме, нели мора 25% по рамковен да имаш такви у друштво.

Кеј,

Го изгледав сеа последниов дел на Fast and Furious и комотно можам да кажам дека филмов е класичен шит.Дно дна.Ама кога дојдоа последните пет минути и почнаа да се редат сликите од минатите филмови сфатив дека имам израснато со него.Првиот дел го гледав бог знае кога на видео касета изнајмена од видеотекана у бисер карши скалите доле што беше.Од тогаш идол ми стана Брајан.Ептен си го почитувам човеков.Од што го поштувам толку многу и што имам толку јака слика за него немам гледано друг филм со него за да не си срушам филм.Како што течеше песната така и ми дојде и говорот што го држеше Вин Дизел за него по неговата смрт.У пичку матер залипав ко мало дете,почивај во мир пријателе.Ваквите луѓе живеат вечно. It's never goodbye

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom