Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Читам вести, гледам имало некои субвенции од државата за некое дете кое велича борец кој пукал на истата таа држава.

Се прашувам во себе дали таа држава со оваквите постапки всушност постои?

:oeoeoe: мака ми е што ова знаме нема да може да се вее гордо.

... ќе ти шепнам нешто интересно Кајга, нема да ти се верува до каде стигнува нашата фантазија...
исто и јас така чекам на каса да наплатам, ама нешто касиеркава де лево - де десно погледнува, а јас малку поголемка сума да наплатам, секогаш кеш па како да сака да ми го одземе вниманието и тааааап наеднаш ја гледам целосна сума целосна на екранот ....:eek:
ауууу си помислив кога успеала да искуца све тоа...хм, си викам ај може е скриена камера, да идам до крај :P....и велам дај ми фискална сметка за да ти платам вака не догледувам колку треба... ми ја кажува сумата и ми вели...јас се извинувам ама не можам да дадам фискална касата нема интернет? е ако де ќе почекам да дојде интернетот не се брзам и велам преку монзила куцате? да да ми вели ама да не чекате предолго може да влезе вирус и да не може да излезе фискалната?:pos:
се вртам лево десно...нема бе скриена камера, ауууу си велам... и велам - а да викнам јас пријател мој -хакер во инспекција работа хорнорарно а? и таа наеднаш евееееееве јааааа фискалнатааааа дојде интернетот! :lolzz:
не ми се верува се уште што ми се случи? ама жената дефинитивно ме расположи за цел месец :aplauz:

Абе K.,
ич немам среќа со тоа телефоните значи. Имав еден му падна системот нешто и океј се помирив. Ми даде сестра ми еден да користам па батеријата нешо брзо се празнеше и тачот заебаваше окееј. Виде дечко ми се мачам ми даде негов стар еден да користам кога после некое време не сакаше да се полни веќе (го однесовме на поправка се полнеше после тоа пола ден и после пак неќеше) окееј. Пак се вратив на тој од сестра ми ама џабе на секои две минути тачот заглавува па морам да ја вадам батеријата да го одглавам, па го наполнам дома идам на работа, он се испразнил окееј. И ајде пак дечко ми тука интервенира ми даде еден стар на татко му бавен така ама вршеше работа, после и сестра ми даде уште еден стар, па го вратив овој дека незгодно знаеш сега да земам од човекот ама овој уште побавееен црево шо да ти кажувам чекај чекај да се отвори нешто, па се отвори сасвим трето..И така јас денес конечно отидов да си купам телефон доста тие околу мене изиграваа црвен крст и океј го земам све го носиме дома чепкаме ово оно и ставаме пин за заклучување на екранот и оп кога телефонот после неќе и неќе да се отклучи не го прима пинот и готово. Лелеее како ми пукна филмот значи, се почувствував ко гревче. И знаев дека треба да се ресетира на фабричко подесување ама ај да не чепкам сама отидовме у продавницита и среќа у сета несреќа се погоди дечкото од сервис шо им е таму па одма го среди иначе уше првиот ден ќе требаше на сервис да ми го праќаат, мајко мила.
Ништо не ми иде нешто, ќе почнам ко бабите да мислам дека сум урочена...:unsure:

Кога постојат ламби со LED диоди за 100д. што не прегоруваат 20г, зошто луѓето пак се одлучуваат за волфрам и стакло што горат за една недела? 21ви век сме да ја ебам мајка му...

The story of my life: Кога запознавам луѓе што ми се допаѓаат, наместо повеќе да разговарам,да им покажам дека ми се допаѓаат и да ги прашувам нешто, јас спласнувам, божем не очекувам јас ним да им се допаднам, или не сум доволно интересен за нив. И потоа - се разбира - не сум им доволно интересен. И следниот пат кога ќе ги сретнам ми текнува на ова, и наместо да бидам порешителен и да се поправам, јас повторно се смрзнувам. Изгледа половина свет има самодоверба, а половина нема, а јас не знам како да скокнеш од едната во другата половина. За да имаш самодоверба би требало да си веќе самоуверен: магичен круг е тоа. Џулијан Барнс, Расправа во тројка.

Нема цвече драга.Само кафана денес .

28056278_451634491905696_6155363642749884070_n.jpg

После скори три декади живот многу чуствителен и емотивен осеќам дека станувам колд харт бастерд и баш не ми чуе за никој освен за себеси, што искрено ме прави среќен

Глеам македонски "јутубери" и се чудам до каде се се спремни да идат децата за да добијат општествено некакво си признание и популарност...
Абе скока од 2 спрат, абе си ја лупа главата у ѕид, си мава шамари...

Страшно...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Пази сеа, он не можел да ја поднесе таа и таа особа, па аналогно и јас требало да ја дистанцирам од себе. Ради негови еготрипови.

Кој курац им е на идиотиве, бре? Идете у три лепе, семката да ви ја измочам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom