- Член од
- 29 декември 2012
- Мислења
- 275
- Поени од реакции
- 480
Драга , во последно време ми станува јасно дека изворот на моите проблеми и фрустрации во животот е тоа што имам кратка черга , а нозете си ги пуштам долго ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Реално уште го имам ова чувство,ама морав да се вратам и да видам што се случува на политичка карта...К.
Го знаеш она чувство кога си ја надминал средината и више треба да целиш кон нешто повисоко? Така и ја се чувствувам у моментов...Знаеш,се поретко пишувам у последно време. Изгубив воља и за дискусија и се,не знам каде отидоа доста членови од порано,нови членови се во постојана битка за лајкови/популарност/незнам што и тоа е. Се изгуби на квалитет едноставно. Искрено,овие неколку дена колку што те немаше не бев до толку очаен како првичната помисла кога видов дека те нема,онака си отворав(вчера ниту еднаш,денес пред пола саат само пробав). Како и да е,среќен сум...Убаво ми е периодов,се надевам само дека ќе продолжи и тоа е уствари битното,а дали ќе се вратам некоаш пак е тотално небитно...
Near out #DropsMic