Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Драга Кајгана,
Одиш кај тројца различни доктори од иста специјалност за истиот проблем и сите различно ти кажуваат што е и сите ти даваат различна препоракаo_O

Да се надоврзам на муабетот погоре...

Една колешка ни има раскажувано, една вечер многу ја болел стомакот, ја однеле во локалната болница, а они ја пратиле во Штип.
Таму докторот ја погледнал и и рекол, спремај се за пола саат те оперирм од слепо црево,:pos: овие се побуниле рекле чекај нели треба испитување, овој не нема време ова она..., ама сепак се согласил да почекаат до утре.
Утрето веќе не ја болел стомакот и го прашале од што би можело да биде, да не се можеби женски проблеми, овој да да можеби и тоа можеби е и оноа......:facepalm:

Да не почекале до утре сега ќе си немаше слепо црево:rolleyes:

Точно 2 години поминаа отткако започнав да "работам" како продавач. Зборот "работам" е под наводници бидејќи не сум пријавена, односно не сум вистински вработена, туку си потпишувам договор секој месец. Дипломирав пред 2 ипол години и случајно, налетав на "работава". Започнав таму со надеж дека трпеливоста ќе се исплати и дека ќе ми се пружи прилика за подобра позиција на истото место. Но ете, поминаа 2 години и не само што не се појавила прилика за подобра работа, туку сеуште чекам да ме вработат.
sigh.gif
2 години чекам да се вработам како продавач! Е***е државата, е***е.
2mo5pow.gif
Не дека имам нешто против луѓето кои се продавачи, но ако ми е до работење во продавница, подобро ќе бидам продавач во... не знам... Германија или Шпанија. #реално, џабе ти е факултет, џабе ти е инвестирање во себеси, џабе ти е трпение. Ако немаш книшка или ептен јака врска, ништо не правиш. Знам, клише муабет, ама таков ми е денот. Јубилеј. :гомце:

Абе кои маки беше основно, средн да завршиш во наше време. Досада! Смрт бе на тоа часовите, шкрташ по тетратка, мислиш на терцијални работи,мравка-проблеми слон ги правиш, леташ со мислите... Не минува време.
Денес им ставија толкави монитори пред нив, телефони си имаат. Уживанција. На кој како ќе му се погоди.
Е сега точно дека ќе се поглупи новите генерации, ама што корист па и со нашата попаметност, се виде по платите од 300 евра...

^^^^^^^^^

Odlichno si pominav. Curata e grom!

A ti obrati mi se po PP ako ti e potreben PIMP.

:X3:

Последно уредено:
Драк Kостиц
Фала што ми даде на знање дека Виз Калифа е мушко, ја мислеше дека е некоја лајк а Ники Минаж фуфица : D Иначе андерграунд рап слушаш ти брат, ама овј Виз е јако срање hh

Иначе Драа Кајгана
Кд смо веќ куде музику, незнам зшто Бијонсе е устфари на овој дерече ск што е. А, у, најјака певаљка на сфет, жими кур. Да има добар моќан глас има, ама траке су ву срање, тешки просеци(лајк а Ливерпул).
Жими крејзи ин лоф(и риболоф) што ву е кул трака, сфе су ву друи пубертетски бубуљице.Жена му била на Џеј Зи, докур. Типац е богат ама вансерсиски глуп рапер, два квадрата зуби има еј. Ја незнам едну јаку траку од њега еј, орајт Њујорк vs Aлиша Кис.
Има мноо појјаки певаљке од Бијонсета сс појаки траке. Сија кур да пуши.
Софи Елис Бекстор,Роушн Марфи, Кајли, Џос Стоун(како и да е) и онај што нејкеше да иде на рехабилитацију, па умре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom