Драга Кајгана (виртуелен дневник)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И ги забранил на својата ќерка да ги слуша Принс, Фреди Меркјури, ГНР, Металика и остали странски пејачи и бендови со образложение дека тоа биле песни кои пропагирале дрога, хомосексуалност, и се најлошо што може да се замисли...

АЛИ затоа на роденденов на ќеркичкава сега ечеше Слаткар со неговите шекспировски стихови, и балкански турбофолк певаљки со миничи до дундите...

Аххх, бре ќерата!!! :mad:

Една работа пиша сега негде Цитросон од Куманово.Бранко лопужа тешка, али имаше став за лидер.И јас искрено не го поштовам ич, не знам тука негде со Црни Груја ми се ама да, појава, фаца и све то.И Љупчо такуѓере.Ретко кој од еманципираниве проевропски нато инкорпорирани газ ти мајчин политичари го држат тој став, па овие не ни читаа за говори.
На крај работава пак се сведе и на тие и овие сегашниве исто нешто - не гледај шо работам, слушај шо зборвам!

Имам една Г гарнитура, два каучи/лежаи на спуштање и една фотеља на спуштање. Стари се, не се во којзнае колку добра „кондиција“ ама на некој може да му бидат добредојдени. Доколку познавате семејство, пишете ми.

Драга Кајгана,
Не сакаме да бидеме љубезни, хумани кон секого, скромни и ред други работи, туку сакаме ние да успееме додека гледаме како други се под нас, наместо да им пружиме рака и меѓусебно да си помагаме за сите да успееме, да се дружиме и да живееме сите на едно ниво како едно цело. Поради тоа сме распар од народ.
:notworthy:

aT9UN3Y.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom