DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
mary_jane напиша:
кој се е договорен за вечерас?:)
Зе вечерва е викнат цел форум,па кој сака и може нека дојде!
Би требало да има накај 80/90 души!

Batistuta напиша:
А за дечките шо ја водат емисијата ”Во Незаборав” има попуст ? :pos:

Абе мора да има попуст за нас, не џабе овде рикам на микрофон нешо џинглови праам „журка нешо у DownUnder“ па мислам на шо ќе личи ако неаме попуст а? Насиље брат насиље знаеш како е само флешои флешои глеам ми иде џандар со пендрек ми врти тамо а ја тоа пендрекот џоа хеликоптер го глеам... :pos: :pos:

Па нормално, ти и микрофон купи за 200 дИнАрА за да не рикаме многу на тоа стариот, башка рекламите боље да бидат, ем за лекови шо пари дадовме, искинавме гласни жици :pos:

Batistuta напиша:
Па нормално, ти и микрофон купи за 200 дИнАрА за да не рикаме многу на тоа стариот, башка рекламите боље да бидат, ем за лекови шо пари дадовме, искинавме гласни жици :pos:

Абе не мора више да кинеме гласни жици, сега слушателите ќе треба да намалуваат звучките, зашо ептен гласен ми е сеа микрофонов :pos:

Офчар напиша:
Ја ќе доам бе, насиље малце.. али ме мрзи некако..

Абе и мене ме мрзи пеер али се одлучив да идам...........:star:

vodkamixx напиша:
Ондак донеси и некоја овца за молзење :pos:

Од мене офца чекаш.. ;)))) ја можам утрешен примерок од „Неделно Време“ да ти донесам едино.. ;))))) па да се курчам..

За музење треба техника.. и за стрижење, за све..

А ако ја најдам офца.. кај вас не идам.. ;)))))

nego ќе донесе ли лу телевизорче, има хокеј, италија канада жени. А канада не е заебанција кога збориме за хокеј

Ај со срека нека ти биди отварењето и секоја вечер да ти биди топка полно

Dimitarc напиша:
nego ќе донесе ли лу телевизорче, има хокеј, италија канада жени. А канада не е заебанција кога збориме за хокеј

16.0 za KANADA......toa stvarno ne e zaebancija......

ps: imase podobri raboti da se gleat namesto olympic....ufufufufuf

Добро, толку немате што да кажете за вчера, или имало оргии некои, па не смее да се дознае? (=

P.Overdrive напиша:
Добро, толку немате што да кажете за вчера, или имало оргии некои, па не смее да се дознае? (=

Абе шо да се фалам, таа келнерката нон-стоп пепељарата ми ја земаше, и мораше малце насиље брат, не идеше више. :) :)

eej da taa kelnerkata kakva wese :)
ebate drugarka mi kamen pijana i bara vodka i vikam jas ne i nosi vodka taa ne me ebe 2% i i vika kazi mi sto sakas bozeeeeeeee,me iznervira :0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom