DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
пер, со тебе ке се видам после, од кај знаеш може сакам лично да те прашам :)

Гижо напиша:
гримчо, ти се иде ли на метал журка?
Mi se ide peer nenormalno....ali nemozam posto imam dolznost na Bodyguard na majka mi i vnuka mi...taka da jebi ga ke si napravime nie nekogas...:wink:

Ali ke vidam so mozam da napravam...mozit ke ispadne da dojdam (daj boze)

LouWeed напиша:
VECERVA IMA HEAVY METAL ZURKA......

clenovite od mkmetal-kanalot na mirc slavat godisno........
site ljubiteli na metalot se dobro dojdeni!!!

кај тебе?

сум сум. кога? само журка нема жива свирка?

Ej Lugje...mnogu mi se ide na zurkata...daj kazete nekoj sovet so da praam so da cinam....kako da izlezam...so da lazam sto da mamam...dajte care nekoe od ovaa neizlezica...!!!!!

The_Grim напиша:
Mi se ide peer nenormalno....ali nemozam posto imam dolznost na Bodyguard na majka mi i vnuka mi...taka da jebi ga ke si napravime nie nekogas...:wink:

)

Иам број од НИКОБ ако ти заврши работа

Sussaro напиша:
сум сум. кога? само журка нема жива свирка?

епа ај, еве лу ке каже од колку е журката

The_Grim напиша:
Ej Lugje...mnogu mi se ide na zurkata...daj kazete nekoj sovet so da praam so da cinam....kako da izlezam...so da lazam sto da mamam...dajte care nekoe od ovaa neizlezica...!!!!!

ја не сфатив зашто не можеш да доаѓаш :))))) само знам дека неможеш

ех како би идел и јаааа, али јебига на работа сум, до касно а утре од рано пак...

ај коа ке се збирате луѓе, пишете некој ден порано за да икалкулирам распоред на работа, и да дојдам и ја... многу ми недостасувате :)

од сестра ми разбрав од 8 е, може околу девет да дојдеме

Гижо напиша:
ја не сфатив зашто не можеш да доаѓаш :))))) само знам дека неможеш

E pa sea vidi vaka....Sestra mi i zet mi otidoa na Bali na odmor :lud: :))) i sea posto majka mi i vnuka mi se sami doma jas sum naznacen takozvan (samozvan) Bodyguard....a zadaca mi e non-stop da igram na PS2 i na komjuter i odvreme navreme da gi cuvam...e taka...taka da kazete care nekoe!?!?!?

донеси ги :))))))) се заебавам, кажи му на киро да ги причува :)))))

абе незнам, толку ли е обавезно да бидеш бодигард.Ти си знаеш приоритетите, не е убаво да ти се мешаме у фамилијарни работи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom