DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Јас најверојатно ќе одам така да немораш да поминуваш
:kez::kez::kez::kez:

I jas idam...MeryJane ke namine so simoncetooo....druuuug...ke dojdam jas so edno drugarce, ne e od forum... za drugi ne znam

А ова е за у недела,значи за утре,ако е за тогаш дај и мене некако убацете ме,ама ке бидам ко пациент пошо ебана душа незнам од форумов,а сакам да дојдам сам,дај дајте некој патоказ :se_ molam

Vidi na minatite strani imas objasnuvanje kade se naoga kaficot. Sproti biser ja pominuvas taja platformata cementot, ja pominuvas komercijalna banka, prodolzuvas u taja nasoka, koga zavrsua patot, vrtis levo, i ne prviot, vtoriot lokal. Ke vidis sino sveti vnatre. A koga vlezes vnatre, ako vidis edna baraba bez kosa so ocila, toa e gazdata, LouWeed :pos: Nie valda gore ke bideme na separe :D

и кој е организатор на оваа „тајна вечера”? Торчо пак ти а? Еми ај да наминам штом така викаш, да видиме што „тајна вечера” ќе испадне.

П.С. И нејќам за вечера грав, разбравте. :pos:

Лу водка да има разбра.

vodkamixx напиша:
и кој е организатор на оваа „тајна вечера”? Торчо пак ти а? Еми ај да наминам штом така викаш, да видиме што „тајна вечера” ќе испадне.

П.С. И нејќам за вечера грав, разбравте. :pos:

Лу водка да има разбра.

E sega sum ja organizator....:)))) i za ralika od torceto...ja sekogas doagjam koga svikam "sedenka" :)))))

The_Grim напиша:
E sega sum ja organizator....:)))) i za ralika od torceto...ja sekogas doagjam koga svikam "sedenka" :)))))

Еј а во колку саат ке се собирате ако можам да поминам........

pa so znam...21 mozda...jas sum tamu od 21....ke se vidime....

pa aj ke se sobereme okolu 20 saat...jas ke dojdam so edno druze i mozda ke pominam odkaj vodkana...

Toreador напиша:
pa aj ke se sobereme okolu 20 saat...jas ke dojdam so edno druze i mozda ke pominam odkaj vodkana...

Море будало, нели рече после 6 бре, сеа мењаш времиња.... Ај кажи за сигурно кога ќе идеме?

П.С. Да зеам да се избричам а? Или да не ми биде ладно на снегов вака бричен... :pos:

Jas i grimco trgnuvame vo 20:30 do 21 saat ke bideme tamo...

Toreador напиша:
Jas i grimco trgnuvame vo 20:30 do 21 saat ke bideme tamo...

Уф арно шо тргнавте, да не заталка ти по снегот негде а Гримчо те остаи, а? :pos:
Зашо незнам те немаше таму или у WC се криеше :pos: :kajg:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom