DOWNUNDER!

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
Aj neka e cestito Lu...jas duri sega se nauciv deka si otvoril kafic...da ti se mnozat parite i prijatelstvata...ne sum od Sk ama prva prilika ke dojdeme da vidime shto se slucuva nataka...Pozdrav...

p.s. cekam silki od zurkata...da vidam atmosverata kajgandjicka, kako bila zurkata...

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
The_Grim напиша:
A be aj....stvarno zavrsuvase na nepozelni mesta....ja uste celiot se "lepam" od toa martinito...By the way Torco planira da si go smeni imeto vo James Bond :pos::pos:
a inace za drustvoto nemam komentar....milo mi e gi zapoznav site sto gi zapoznav i taka...se nadevam pak ke se sobereme skoro vo "noviot" кафиќ!!!! :icon_lol: pozdrav do site sto bea..
Да и после мери џејн се соблече гола, Офчарот почна да кења а ти свиреше на клавир... :pos:

ама ипак, ме личеше со тоа мартинито у рука...уф колку се осеќам секси денеска...

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
LouWeed напиша:
vi blagodaram na site uste ednas za ubaite zborovi.....i sea ke si legnam poslednive 3 dena imam 7 saati spieno (vcera slavevme do 5ipol...EUROPE HERE WE GOOOOOOOOOOOOOO).............POZDRAV do site....i ajt pominete na kafe...........
идеш у Дојчланд а :) убаво да си поминеш и таму да си отвориш кафич :)

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Луѓе ај неделава кај Лу, после среда ако може...

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Ajde be, ke odime koga sakate. Jas sum sega po sloboden, mi pisaa ocenki, jest da ne sum zadovolen ama sto e tuka e

Anchi

UNTOUCHABLE
Член од
18 декември 2005
Мислења
349
Поени од реакции
0
LouWeed напиша:
vi blagodaram na site uste ednas za ubaite zborovi.....i sea ke si legnam poslednive 3 dena imam 7 saati spieno (vcera slavevme do 5ipol...EUROPE HERE WE GOOOOOOOOOOOOOO).............POZDRAV do site....i ajt pominete na kafe...........
e lou lou...ke se ubijam jas cekajci sliki a?:raz: Nego..ae ti odspi malku pa se citame:)
p0ozzzZ

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
pak vi blagodaram za cestitkite........

e sea vaka,denes sum malce po-fit........

posle skoro 10 dena intensivno sredenje,cistenje i ureduvanje mi bese mnogu drago da imam tolku fini gosti......
mnogu mi se dopadna atmosferata,mnogu mi dopadna deka imase 3 separinja polni so kajgancii (mislam ovaj broj mozeme i da go zgolemime...harhar)m i mnogu bev taka da kazam srekjen so imav prilika da zapoznam pak novi clenovi od forumot,no za zal bev neli taka vo guzva i za zal nemav mn vreme za vas.....i taka se nadevam deka ke imame prilika da sedneme na raat na kfe i da pomuabetime,da nadoknadam deka vcera vecerva ja imav taa prilika so THE GRIM........

inace ke ima za kratko vreme,organizirani zurki(mislam za 24.sabota ke prajme nesto X-MAS party),ke ima i ziva muzika,drugi interesni raboti(ACID ke bide togas prv na vrata..hahahaha) i se nadevam deka pak ke bideme taka super raspolozeni kako vo petok........
POZDRAV

PS:
ALLITA,sekoe vreme ste dobrodojdeni......
TOREADOR, aman beeeee,a mene ne me vikate na striptiz a??????????
VIRTUALA,sekoj den sum sloboden i vo kaficot,EBAGOOOOOO...hihihi
ANCHI, milicko ke gi dobies.....prati majl-adresa na PP,ili pomini pa ke mi vides u zivo.....!!!????

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
луууууууууууу
ќе ти дојдам деновиве на кафееее:icon_lol:

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
ThA-BiTcH напиша:
луууууууууууу
ќе ти дојдам деновиве на кафееее:icon_lol:
super........

ehmmm...na taa prilika da kazam,deka DOWNUNDER e edno od EPTEN retkite mesta kade ima razni vrsti kapucino so razlicen vkus....:) :)

Anchi

UNTOUCHABLE
Член од
18 декември 2005
Мислења
349
Поени од реакции
0
LouWeed напиша:
PS:
ANCHI, milicko ke gi dobies.....prati majl-adresa na PP,ili pomini pa ke mi vides u zivo.....!!!????
:wink: ae..eve ti mail..i prati sliki da vidam sto se desavase tamu:)...
P.S. i nemoj sliki samo od gazdata na kaficot da mi pratis-hahaha..nego daj i kaficot da go vidam:icon_lol:

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
LouWeed напиша:
super........

ehmmm...na taa prilika da kazam,deka DOWNUNDER e edno od EPTEN retkite mesta kade ima razni vrsti kapucino so razlicen vkus....:) :)

Aha....:icon_lol: i dobar domasen коњак.,... :wink:....ali za џин-тоникот..RESPECT !!!

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
The_Grim ти кажав да не ги даваш сликте на други! Бриши го линкот од пораката да не му правам кил. Имаш некој 3 минути...зашто јас ке го јадам

The_Grim

Acid Nightmare
Член од
22 ноември 2005
Мислења
1.501
Поени од реакции
24
A be so si zapnal tolku....so e tolku loso lugeto da gi vidsat slikite?????????

Kajgana Shop

На врв Bottom