DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Aj neka e cestito Lu...jas duri sega se nauciv deka si otvoril kafic...da ti se mnozat parite i prijatelstvata...ne sum od Sk ama prva prilika ke dojdeme da vidime shto se slucuva nataka...Pozdrav...

p.s. cekam silki od zurkata...da vidam atmosverata kajgandjicka, kako bila zurkata...

The_Grim напиша:
A be aj....stvarno zavrsuvase na nepozelni mesta....ja uste celiot se "lepam" od toa martinito...By the way Torco planira da si go smeni imeto vo James Bond :pos::pos:
a inace za drustvoto nemam komentar....milo mi e gi zapoznav site sto gi zapoznav i taka...se nadevam pak ke se sobereme skoro vo "noviot" кафиќ!!!! :icon_lol: pozdrav do site sto bea..

Да и после мери џејн се соблече гола, Офчарот почна да кења а ти свиреше на клавир... :pos:

ама ипак, ме личеше со тоа мартинито у рука...уф колку се осеќам секси денеска...

LouWeed напиша:
vi blagodaram na site uste ednas za ubaite zborovi.....i sea ke si legnam poslednive 3 dena imam 7 saati spieno (vcera slavevme do 5ipol...EUROPE HERE WE GOOOOOOOOOOOOOO).............POZDRAV do site....i ajt pominete na kafe...........

идеш у Дојчланд а :) убаво да си поминеш и таму да си отвориш кафич :)

Луѓе ај неделава кај Лу, после среда ако може...

Ajde be, ke odime koga sakate. Jas sum sega po sloboden, mi pisaa ocenki, jest da ne sum zadovolen ama sto e tuka e

LouWeed напиша:
vi blagodaram na site uste ednas za ubaite zborovi.....i sea ke si legnam poslednive 3 dena imam 7 saati spieno (vcera slavevme do 5ipol...EUROPE HERE WE GOOOOOOOOOOOOOO).............POZDRAV do site....i ajt pominete na kafe...........
e lou lou...ke se ubijam jas cekajci sliki a?:raz: Nego..ae ti odspi malku pa se citame:)
p0ozzzZ

pak vi blagodaram za cestitkite........

e sea vaka,denes sum malce po-fit........

posle skoro 10 dena intensivno sredenje,cistenje i ureduvanje mi bese mnogu drago da imam tolku fini gosti......
mnogu mi se dopadna atmosferata,mnogu mi dopadna deka imase 3 separinja polni so kajgancii (mislam ovaj broj mozeme i da go zgolemime...harhar)m i mnogu bev taka da kazam srekjen so imav prilika da zapoznam pak novi clenovi od forumot,no za zal bev neli taka vo guzva i za zal nemav mn vreme za vas.....i taka se nadevam deka ke imame prilika da sedneme na raat na kfe i da pomuabetime,da nadoknadam deka vcera vecerva ja imav taa prilika so THE GRIM........

inace ke ima za kratko vreme,organizirani zurki(mislam za 24.sabota ke prajme nesto X-MAS party),ke ima i ziva muzika,drugi interesni raboti(ACID ke bide togas prv na vrata..hahahaha) i se nadevam deka pak ke bideme taka super raspolozeni kako vo petok........
POZDRAV

PS:
ALLITA,sekoe vreme ste dobrodojdeni......
TOREADOR, aman beeeee,a mene ne me vikate na striptiz a??????????
VIRTUALA,sekoj den sum sloboden i vo kaficot,EBAGOOOOOO...hihihi
ANCHI, milicko ke gi dobies.....prati majl-adresa na PP,ili pomini pa ke mi vides u zivo.....!!!????

луууууууууууу
ќе ти дојдам деновиве на кафееее:icon_lol:

LouWeed напиша:
PS:
ANCHI, milicko ke gi dobies.....prati majl-adresa na PP,ili pomini pa ke mi vides u zivo.....!!!????
:wink: ae..eve ti mail..i prati sliki da vidam sto se desavase tamu:)...
P.S. i nemoj sliki samo od gazdata na kaficot da mi pratis-hahaha..nego daj i kaficot da go vidam:icon_lol:

LouWeed напиша:
super........

ehmmm...na taa prilika da kazam,deka DOWNUNDER e edno od EPTEN retkite mesta kade ima razni vrsti kapucino so razlicen vkus....:) :)

Aha....:icon_lol: i dobar domasen коњак.,... :wink:....ali za џин-тоникот..RESPECT !!!

The_Grim ти кажав да не ги даваш сликте на други! Бриши го линкот од пораката да не му правам кил. Имаш некој 3 минути...зашто јас ке го јадам

A be so si zapnal tolku....so e tolku loso lugeto da gi vidsat slikite?????????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom