DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
:pishtoldz Камо бе слики и репортажа, :pishtoldz :icon_mad: извештај...!! :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz :icon_mad:

Вечерта 17.12.2005, од моја гледна точка..

Дојдов околу 8:20.. гледам на вратата натпис - Приватна журка, си викам, ај ваљда тоа е тоа.
Влегувам, и ги гледам во едно ќоше седнати Торчо, Гижо и Д_Грим. Здраво-здраво, јас сум тој, аааа, ти си тој?, бла бла (=
Дојде газда Лу, се запознаФне и со него :)

После дојде Тончи, па Димитар, Форчн, МериЏејн, Офчар, Ацева, Ванонимус, Стенмарк, и уште две неидентификувани цури.. се си мислам дека имаше уште некој, ама не се сеќавам (=
На крај се собравме ~15тина кајганџии.

Пивцето, коњакот, и по некое мартини ваму-таму (коешто завршуваше на непожелни места:pos:) се погрижија разговорот да тече во сите правци. :pijan:
Вечерта (барем колку што јас знам) помина без ексцеси од типот опијанување, кршење и сл :)
Е, и ја имав таа чест да се запознаам со таа поголема група луѓе (=

Место кое што ќе го посетувам и во иднина :wink:
Ајт поздраФ (=

Zasto ne kazuvate vakvi raboti????
Se otvoril kafic vo komsii a jas da ne primetam a?
:pos: :pos:
Aj cestito LOU.

Garfield напиша:
:pishtoldz Камо бе слики и репортажа, :pishtoldz :icon_mad: извештај...!! :pishtoldz :pishtoldz :pishtoldz :icon_mad:

Dimitar slikase so aparatot od nego trazi i reportaza i sliki..ima malku sliki mislam ali ok e...inace bese stvarno super..I"M IMPRESSED i od gazdata (respect lu) i od muzikata i od atmosferata..Good Luck ponatamu Lu!!!:wink:

P.Overdrive напиша:
Вечерта 17.12.2005, од моја гледна точка..

Дојдов околу 8:20.. гледам на вратата натпис - Приватна журка, си викам, ај ваљда тоа е тоа.
Влегувам, и ги гледам во едно ќоше седнати Торчо, Гижо и Д_Грим. Здраво-здраво, јас сум тој, аааа, ти си тој?, бла бла (=
Дојде газда Лу, се запознаФне и со него :)

После дојде Тончи, па Димитар, Форчн, МериЏејн, Офчар, Ацева, Ванонимус, Стенмарк, и уште две неидентификувани цури.. се си мислам дека имаше уште некој, ама не се сеќавам (=
На крај се собравме ~15тина кајганџии.

Пивцето, коњакот, и по некое мартини ваму-таму (коешто завршуваше на непожелни места:pos:) се погрижија разговорот да тече во сите правци. :pijan:
Вечерта (барем колку што јас знам) помина без ексцеси од типот опијанување, кршење и сл :)
Е, и ја имав таа чест да се запознаам со таа поголема група луѓе (=

Место кое што ќе го посетувам и во иднина :wink:
Ајт поздраФ (=

A be aj....stvarno zavrsuvase na nepozelni mesta....ja uste celiot se "lepam" od toa martinito...By the way Torco planira da si go smeni imeto vo James Bond :pos::pos:
a inace za drustvoto nemam komentar....milo mi e gi zapoznav site sto gi zapoznav i taka...se nadevam pak ke se sobereme skoro vo "noviot" кафиќ!!!! :icon_lol: pozdrav do site sto bea..

:))))))))))))) Торчоооо

абе закон музика имаше, најбољи кафич

Ех . . . не сум во Скопје, не можам да наминам викендов . . .

Гижо напиша:
:))))))))))))) Торчоооо

абе закон музика имаше, најбољи кафич

eeeej Torceto uste ne sum go videl od sabalje...sigurno uste spie i si sonuva kako sedi na шанк do nekoja zgodna cura i pie martini...i vika: Bond, James Bond...a ona mu veli OFF, FUCK OFF!!! :pos: :pos:

јака сцена :)))))))))))))))))

него да кажат другите што рекоа дека ке дојдат зашто не дојдоа :)

The_Grim напиша:
eeeej Torceto uste ne sum go videl od sabalje...sigurno uste spie i si sonuva kako sedi na шанк do nekoja zgodna cura i pie martini...i vika: Bond, James Bond...a ona mu veli OFF, FUCK OFF!!!

:pos::pos::pos:

eee од кога не сум била на форумов..
па малце закаснето (ко по обичај) ама еве Лоу прими и од мене честитки за отварањето на локалот :)
штета што не видов порано иначе ќе поминев вчера и така бев у близина, ај ќе има и друг пат, се надевам.

Дајте некоја слика да видиме и што толку Torceto ја згреши работата со мартинито?Штета шо не сум од ск иначе 100% доагав на таа журка.Поздрав до Лу и со срека кафиќот

veruvaj...epten ja zgresi rabotata...mislam dobro de poveke ja ja zgresiv ali nema veza...bitno e da se druzime.. neli? :wink:

vi blagodaram na site uste ednas za ubaite zborovi.....i sea ke si legnam poslednive 3 dena imam 7 saati spieno (vcera slavevme do 5ipol...EUROPE HERE WE GOOOOOOOOOOOOOO).............POZDRAV do site....i ajt pominete na kafe...........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom