DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
LouWeed напиша:
super........

ehmmm...na taa prilika da kazam,deka DOWNUNDER e edno od EPTEN retkite mesta kade ima razni vrsti kapucino so razlicen vkus....:) :)

Кажи ми дали конечно кај тебе ќе добијам макијато со МНОГУ млеко!!! Зошто очигледно за другиве кафичи МНОГУ млеко е место 5 ,6 капки млеко.Пишуј-ако си спремен да стаиш 3/4 млеко и 1/4 кафе онда доаѓам!! :icon_lol::icon_lol:

Dani^^^ напиша:
Кажи ми дали конечно кај тебе ќе добијам макијато со МНОГУ млеко!!! Зошто очигледно за другиве кафичи МНОГУ млеко е место 5 ,6 капки млеко.Пишуј-ако си спремен да стаиш 3/4 млеко и 1/4 кафе онда доаѓам!! :icon_lol::icon_lol:

isto i ja go piam so a lot of milk

I ako Luie e zaksnato ne e zaboraveno . So sreka i uspeh rabota , stalno da tie poln so ubavi devojki i pomalce muftedzii :)

Dani^^^ напиша:

Сега само што се вратив од кај него. Рече ке прави какво кафе сакаш!

Морам да пофалам, го видов крајниот ценовник. Поголем избор не сум видел него кај него. Има 5 вида џин, 6-7 вотки, 7-8 пива....што ти душа сакаш!

Димитар, за сите промоции треба да имаш доживотно free beer кај Лу! :)

Кај и да е, ќе му се појавам и јас таму. Да види што е пиење!

spooky, мене ми е блиску кафичот и ми одговара да има гужва бидејки јас ке седам и седам тамо. Гот ит? Башка и не ми е тешко да пишам некој убав збор за кафич кој стварно ми се свиѓа. Од стално сум дремел тамо бидејки сепарињата горе се измислени за со девојче!

еј ај објаснете ми кај е кафичот на лу ама побрзо пошо ќе ми се јават за 2-3 мин! ве молам:icon_lol:

Е сега вака. Спроти Бисер тоа мостот/цементот што е, платформата или она, тамо одиш под него, продолжуваш измеѓу зградите и на крајот од зградата на твое лево свртуваш. Треба да има еден ресторант на ќошот. Е до ресторантот одма е Лу. Сина ограда ќе го познаеш.

И украсен е и слично. Или јас да те чекам негде сакаш....И тоа платформата не е платформа туку стреа за пазарчето :) т.е. беше, сега ги стегнаа и нема више диво пазарче!

А иначе имаш мапи колку сакаш тамо!

Dimitarc напиша:
Или јас да те чекам негде сакаш

Чинам, ова ќе да е поентата на цела работа, а Димитар?

Бибе, на твое место, нема да се мислам многу.

The_Grim напиша:
Znaci ke gi stavam slikite odma tuka na stranata sea.....
Koj e ZA?

Jas sum ZA!

P.S. Lu TNX...citam kapucino si imal u site vrsti...aj ke vidime...pozrav

хм...немам број на данче т.е. имам негде, ама треба да барам!

Нормално гримчо, и јас сум за

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom