DOWNUNDER!

Dani^^^

Femme fatale
Член од
8 април 2005
Мислења
1.831
Поени од реакции
21
LouWeed напиша:
super........

ehmmm...na taa prilika da kazam,deka DOWNUNDER e edno od EPTEN retkite mesta kade ima razni vrsti kapucino so razlicen vkus....:) :)
Кажи ми дали конечно кај тебе ќе добијам макијато со МНОГУ млеко!!! Зошто очигледно за другиве кафичи МНОГУ млеко е место 5 ,6 капки млеко.Пишуј-ако си спремен да стаиш 3/4 млеко и 1/4 кафе онда доаѓам!! :icon_lol::icon_lol:

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
Dani^^^ напиша:
Кажи ми дали конечно кај тебе ќе добијам макијато со МНОГУ млеко!!! Зошто очигледно за другиве кафичи МНОГУ млеко е место 5 ,6 капки млеко.Пишуј-ако си спремен да стаиш 3/4 млеко и 1/4 кафе онда доаѓам!! :icon_lol::icon_lol:
isto i ja go piam so a lot of milk

ragazza

Adorable
Член од
3 јуни 2005
Мислења
2.870
Поени од реакции
29
I ako Luie e zaksnato ne e zaboraveno . So sreka i uspeh rabota , stalno da tie poln so ubavi devojki i pomalce muftedzii :)

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
Dani^^^ напиша:
Сега само што се вратив од кај него. Рече ке прави какво кафе сакаш!

Морам да пофалам, го видов крајниот ценовник. Поголем избор не сум видел него кај него. Има 5 вида џин, 6-7 вотки, 7-8 пива....што ти душа сакаш!

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Димитар, за сите промоции треба да имаш доживотно free beer кај Лу! :)

Кај и да е, ќе му се појавам и јас таму. Да види што е пиење!

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
spooky, мене ми е блиску кафичот и ми одговара да има гужва бидејки јас ке седам и седам тамо. Гот ит? Башка и не ми е тешко да пишам некој убав збор за кафич кој стварно ми се свиѓа. Од стално сум дремел тамо бидејки сепарињата горе се измислени за со девојче!

ThA-BiTcH

~*~Blonde Bitch With a Brain~*~
Член од
23 септември 2005
Мислења
4.338
Поени од реакции
62
еј ај објаснете ми кај е кафичот на лу ама побрзо пошо ќе ми се јават за 2-3 мин! ве молам:icon_lol:

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
Е сега вака. Спроти Бисер тоа мостот/цементот што е, платформата или она, тамо одиш под него, продолжуваш измеѓу зградите и на крајот од зградата на твое лево свртуваш. Треба да има еден ресторант на ќошот. Е до ресторантот одма е Лу. Сина ограда ќе го познаеш.

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
И украсен е и слично. Или јас да те чекам негде сакаш....И тоа платформата не е платформа туку стреа за пазарчето :) т.е. беше, сега ги стегнаа и нема више диво пазарче!

А иначе имаш мапи колку сакаш тамо!

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
Dimitarc напиша:
Или јас да те чекам негде сакаш
Чинам, ова ќе да е поентата на цела работа, а Димитар?

Бибе, на твое место, нема да се мислам многу.

Allita

Слика има тон нема
Член од
7 декември 2005
Мислења
2.184
Поени од реакции
12
The_Grim напиша:
Znaci ke gi stavam slikite odma tuka na stranata sea.....
Koj e ZA?
Jas sum ZA!

P.S. Lu TNX...citam kapucino si imal u site vrsti...aj ke vidime...pozrav

Dimitarc

Мрчатор
Член од
30 јануари 2005
Мислења
2.639
Поени од реакции
19
хм...немам број на данче т.е. имам негде, ама треба да барам!

Нормално гримчо, и јас сум за

Kajgana Shop

На врв Bottom