Batistuta
..пак од скриен број...
Toreador напиша:Си дојде цимерот, плус и ми се испразнла кредитнава картица
Значи ова со кредитнава плус е
А главната причина е цимерот, си останал за да бидеш со него Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Toreador напиша:Си дојде цимерот, плус и ми се испразнла кредитнава картица
А главната причина е цимерот, си останал за да бидеш со него Batistuta напиша:Значи ова со кредитнава плус еА главната причина е цимерот, си останал за да бидеш со него
:wink:
Toreador напиша:не бев се видел со баракава одамана. Сите си дојдоа сношти, плус, искрено една мрза шо ме стегна одеднаш лелеееее........
Бати, моТаро, Бушав енд фриендс, во 22 саат да сте нацратни пред лоу.
)moTaro напиша:Да, да додадам дека кај лу вчера се упознав со пар фаци и тоа по редослед као што ги упознавав:
Мистичен... (тој дојде со лаптопот у кафана нешто се фураше директор ово оно)
Dolphin
Јаков (или така нешто, извини друже не упамтив)
Batistuta (они дојдоа нешто касније, ние се веќе бевме запиле горе)
Bushav
Nice to meet you all!
Batistuta напиша:Јас кога му ја легнав после факултет и еве сеа дури станувам од спиење, а имам за учење. Тешко за денес накај Лу, морам книга да фатам.
Гижо напиша:и ја морам али не фаќам, не сум учел пред тоа сега ден пред колоквиум ке учам ебаго
doti4nata напиша:awe dime ti si bil u kaficov?!
ako ne mora da se staime nekad da viime so tolku go zborat![]()
Епа ајде вечерва,ке идеме со кола,јас се мислам дали да одам ама се ми стои дека ќе отидам!doti4nata напиша:awe dime ti si bil u kaficov?!
ako ne mora da se staime nekad da viime so tolku go zborat![]()
BusHav напиша:Епа ајде вечерва,ке идеме со кола,јас се мислам дали да одам ама се ми стои дека ќе отидам!