DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
LouWeed напиша:
skoro bese oke........prinzipot mi bese na ova vecera "prijatelski" kako sekojpat koga bea kajgandzii........ama sigurno nema toa taka da se sluci pak,deka imase nekolku sto bukvalno kidnaa koga slusaa deka ke se naplakja..........:lud:

Е друже, ти мислеше у немачка ја хостираш забавава а :)

Јас си испив 2 пива и си ги платив, за едното одма а за другото му оставив на црвениот па најверојатно го платил.

Стварно не е фер и пеДерски е да не платиш.

Али ген, има од тоа сељачкото останато во некои.

Лу Колку е Афтер Шок кај тебе цена ми кажи да знам колку ке ми требат

LouWeed напиша:
skoro bese oke........prinzipot mi bese na ova vecera "prijatelski" kako sekojpat koga bea kajgandzii........ama sigurno nema toa taka da se sluci pak,deka imase nekolku sto bukvalno kidnaa koga slusaa deka ke se naplakja..........:lud:

Срамота бе...ја и Слакот горе си се изнапивме поштено , и пред да трошиме уште пари плативме:icon_lol:
Инаку-да се засрамат сите тие што не платиле.Сељачка работа..катастрофа

Лу, да си наплаќаш при делење пијачки.

Така се тоа прави. Озбилно. Најчиста работа.

LouWeed напиша:
ne be......ama do sega bese u red od kajgandzive.....ete sea i gi zapoznavme "crnite ofci".......:pos: :pos: :pos: :pos: :pos:
не вреѓај...мене не си ме упознал!:pishtoldz

LouWeed напиша:

Ја фино лепо си платив......на тоа се сеќавам...

Јас фино-лепо си платив кога требаше и готово.Срам да им е на тие што не платиле-МАГАРИЊА(со акцент на И)

posto gleam tuka site poсnale da se pravdaat pa aj i jas :)))

ја и братучед ми си плативме лично на лу за вторите пијалоци а за првата тура кај келнерката кога дојде горе да наплаќа

ете така :) i am clean :)))

Ако е фер офчарот треба да плати се што е мањак. Он е моментално најголема медиумска звезда и према тоа изглеа праи највише пари.

Без разлика што не беше на забавата. Плати офчаровски, плати, не биди ѓубре!

moTaro напиша:
Ако е фер офчарот треба да плати се што е мањак. Он е моментално најголема медиумска звезда и према тоа изглеа праи највише пари.

Без разлика што не беше на забавата. Плати офчаровски, плати, не биди ѓубре!

он е влав, не се надевај....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom