DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Јас одам сега натака, кој сака нека повели!

sakav i ja da dojdam ama dodeka da dojdam ke me najde 12 saat

luge aj ako mu se odi na nekoj kaj lou. jas sum za. Batistuta mozda i on ke dojde

i jas nakaj tolku. Ima drugi kandidati?

U jas bi dosol ama ne znam kade e!Aj ke se dogovoram so batistuta

Ајде, ама со маздата ќе треба да идеме, ме заебаваат нешто свеќиците на Југото, а денес бев зафатен и скроз заборавив да ги сменам . . . абе курва е, кога ти треба секогаш е квар :)

Batistuta напиша:
Ајде, ама со маздата ќе треба да идеме, ме заебаваат нешто свеќиците на Југото, а денес бев зафатен и скроз заборавив да ги сменам . . . абе курва е, кога ти треба секогаш е квар :)

Epa taka e najcesto.Ajde be dojdi do kaj mene pa ke ideme so mazdata.Dojdi okolu 9 ako mozes-taman i novite zvucki da gi vidis sto gi pravev?!

Toreador напиша:
luge aj ako mu se odi na nekoj kaj lou. jas sum za. Batistuta mozda i on ke dojde

Абе дрво, па бевме јас и Bushav, шо не дојде ? Баш сакав малку и за колумната да те чепнам :) Односно за стилските фигури кои си ги употребил во неа :)

И moTaro го упознав, баш ми е мило :) :wink:

Batistuta напиша:
Абе дрво, па бевме јас и Bushav, шо не дојде ? Баш сакав малку и за колумната да те чепнам :) Односно за стилските фигури кои си ги употребил во неа :)

И moTaro го упознав, баш ми е мило :) :wink:

Си дојде цимерот, плус и ми се испразнла кредитнава картица. После одам обавезно. Крос мај харт хоуп то дај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom