DOWNUNDER!

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување
Направи анкета мистик, со гласање кога на кого највеќе би му одговарало :)

Демократија, ти текнува. Мора да се истакнат!

Да, да, у право си. Ај ќе ја шибнам попосле, само се мислам во кој подфорум за највеќе луѓе да ја видат.

Мистичен напиша:
Најверојатно терминот ќе биде од 13-ти (петок) до 15-ти (недела). Треба да се договориме сите заедно кој даум одговара највеќе за да се собереме во што поголем број, конечно да се видиме сите, да се изжуркаме и да ги памтиме долго убавите спомени.

Абе 13ти не е стара нова година?Најбоље би било кога би била 14ти или 15ти според мене ама као ќе се договорите така-не приговарам:)

Мистичен напиша:
Да, да, у право си. Ај ќе ја шибнам попосле, само се мислам во кој подфорум за највеќе луѓе да ја видат.

Општи Муабети или Кајгана, со линк на сите (или повеќето) други до гласањето, нешто за Галеријата како што е :wink:

Dani^^^ напиша:
Абе 13ти не е стара нова година?Најбоље би било кога би била 14ти или 15ти според мене ама као ќе се договорите така-не приговарам:)
Искрено, и Нова Година да е, би одел кај Лу на Кајгана роденден :)
Ако се погоди баш за СНГ, бар ќе бидам поштеден од играње карти со луѓе со кои играм секоја година од последниве 10. :baeh:

Јас не сум тука од од 9 до даљнег......така да не се гледаме за роденденот

Јас преска бев кај Лу у кафич, ми се свиѓа атмосферата, само вецето не ми се свиѓа:pos:
Лу, се шалам, одлично место, па ајде да ти тргне работата наарно:baeh:

ThA-BiTcH, од пивото кај Лу, ја у вецето почнав ко дома да се осеќам, така да не ми го вреѓај вецето. :D

Ја могуче е после 5-ти (после МакТрек предавањето) да поминам директно кај Лу. Има кандидати?

Зошто уствари 13-ти? На 13-ти е регистрирано името Кајгана, па ако се водиме по тоа - во ред. Инаку, порталот започна со работа на 20.01.2005, додека форумот еден ден подоцна (21.01.2005).

Сепак, мислам дека треба да се водиме по она 20.01, зошто на 13-ти на kajgana.com сеуште стоеше она: "Бета тестирање, ловиме багови. Ве молиме за трпение" :wink:

абе Петок 13-ти . . . подобар датум здравје :wink:

п.с. - не сум тука околу 20-ти, затоа гласам за порано :)

Batistuta напиша:
абе Петок 13-ти . . . подобар датум здравје :wink:

п.с. - не сум тука околу 20-ти, затоа гласам за порано :)

Исто и ја. Ќе треба да си одам за Струмица. Подобро на 13/14/15.

Locutus of Borg напиша:
ThA-BiTcH, од пивото кај Лу, ја у вецето почнав ко дома да се осеќам, така да не ми го вреѓај вецето. :D

Ја могуче е после 5-ти (после МакТрек предавањето) да поминам директно кај Лу. Има кандидати?

*крева рака* кандидат за одма после предавање да одиме кај Лу?

Locutus of Borg напиша:

Јас идам. Директ од таму

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom