Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мистичен напиша:Најверојатно терминот ќе биде од 13-ти (петок) до 15-ти (недела). Треба да се договориме сите заедно кој даум одговара највеќе за да се собереме во што поголем број, конечно да се видиме сите, да се изжуркаме и да ги памтиме долго убавите спомени.

Мистичен напиша:Да, да, у право си. Ај ќе ја шибнам попосле, само се мислам во кој подфорум за највеќе луѓе да ја видат.
Искрено, и Нова Година да е, би одел кај Лу на Кајгана роденденDani^^^ напиша:Абе 13ти не е стара нова година?Најбоље би било кога би била 14ти или 15ти според мене ама као ќе се договорите така-не приговарам![]()

ThA-BiTcH напиша:само вецето не ми се свиѓа![]()

Batistuta напиша:абе Петок 13-ти . . . подобар датум здравје :wink:
п.с. - не сум тука околу 20-ти, затоа гласам за порано![]()
Locutus of Borg напиша:ThA-BiTcH, од пивото кај Лу, ја у вецето почнав ко дома да се осеќам, така да не ми го вреѓај вецето.
Ја могуче е после 5-ти (после МакТрек предавањето) да поминам директно кај Лу. Има кандидати?
Locutus of Borg напиша:Ја могуче е после 5-ти (после МакТрек предавањето) да поминам директно кај Лу. Има кандидати?