Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ednostavno mnogu citav i svativ deka devojkite ne veruvaat deka postojat i decki sto im se verni na svoite devojki eve da trgnam od sebe nemam grev napraveno dodeka sum ljubel i nema da napravam takov sum nemam srce da ja izneveram devojka mi sto mislete decki i devojki povelete
доверба имам само во себеси ..ноубади елс .. ни мама ни тато хахах
Сум имал многу јака доверба дури сум бил во врска ама за жал била злоупотребена,така што повеќе неможам да верувам на никого...
Новата партнерка не е ништо крива што бившата ја злоупотребила твојата доверба. Секогаш се почнува од почеток, можеби те сркшило тоа што ја изневерила твојата доверба, но можеби ќе имаш повеќе среќа со следната. Не можеш да се повлечеш и да се пазиш од се, секогаш ќе се најде некој што ќе те повреди..Сум имал многу јака доверба дури сум бил во врска ама за жал била злоупотребена,така што повеќе неможам да верувам на никого...
Новата партнерка не е ништо крива што бившата ја злоупотребила твојата доверба. Секогаш се почнува од почеток, можеби те сркшило тоа што ја изневерила твојата доверба, но можеби ќе имаш повеќе среќа со следната. Не можеш да се повлечеш и да се пазиш од се, секогаш ќе се најде некој што ќе те повреди..Сум имал многу јака доверба дури сум бил во врска ама за жал била злоупотребена,така што повеќе неможам да верувам на никого...
истото и мене ми се случи и стварно неам во никој веќе поверение апсолутно во никој![]()