- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 39
- Поени од реакции
- 0
Lele luge jas kolku se imam izgoreno..abe ne mozam na nikoj da veruvam.Ama bas na nikoj.Uvek mi se desava koga najmalku ocekuvam da mi go turat ku*ot!Zboram za maskite.Ti vrtat trista muabeti,planovi za u idnina si praat so tebe,vaka,taka...i na kraj koga taman ke si reces,aj moze itreba da mu veruvam-veke si se zaebal.Bas sega gadno se zaebav pred nedela dena-idev so eden,tipot mnogu sakase da bide so mene,mnogu mu bese ubavo so mene,mnogu me sakase.....sto uste ne,dojde sam do oxrid koga bev na odmor za da me vidi,mi dojde so buket,se bese ok,nitu edna karanica,ni nisto,i taka eden den bez nikakva pricina,mi kazuva da ne ocekuvam veke nisto od nego i deka tuka e krajot!Ne da ne razbiram zasto..ama nisto ne mi e jasno!Ima li nekakvo logicno objasnuvanje za ova???
Zatoa ne znam dali ke mozam da imam doverba u nekoj.Pa tolku lagi ja ne bi mozela da smislam..aj se iznervirav od muabetov,nema veze.
Zatoa ne znam dali ke mozam da imam doverba u nekoj.Pa tolku lagi ja ne bi mozela da smislam..aj se iznervirav od muabetov,nema veze.