DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе го фидаме пуџ бе?ПП стеам, дава шадоу есенс многу често над 40 лвл.

Многу лош Diretideов, ич не ми се свиѓа. Не паѓаат ич ајтеми, а и тие есенции што ќе ми се паднат во игра кога ќе отидам во backpackот ми ги нема.

mora da napraat poveke eventi poraznovidni stilovi na igri...celo vreme i ke zivne vaka diretideot zdosaduva odma

Заради глупиов мод кочи и траде, и маркет, и стим.. се.

Не кочи маркет и трејд, маркет и трејд се исклучени заради внесувањето на крафтинг и гемови, економијата тотално ќе се смени.
Серверите лагуваат и багуваат затоа што имаше рекордни 650 илјади играчи логирани.
mora da napraat poveke eventi poraznovidni stilovi na igri...celo vreme i ke zivne vaka diretideot zdosaduva odma

Diretide не требаше ни да има годинава, така да биди среќен со ова.

Што е финтава со Воид и Мортред?
Играв сеа партија 5vs5, каде што јас бев со Мортред а во другиот тим имаше Воид.
Неколку пати ми скокна и не направи еден е*ан miss, иако немаше манки.

Кој .!. се дешава со дотава не ми е јасно.

2 Shadow Essence до сега ми даде.
Ако тера вака, ке се наполнам со пари :D

Не кочи маркет и трејд, маркет и трејд се исклучени заради внесувањето на крафтинг и гемови, економијата тотално ќе се смени.
Серверите лагуваат и багуваат затоа што имаше рекордни 650 илјади играчи логирани.

Diretide не требаше ни да има годинава, така да биди среќен со ова.

so vakvo razmisluvanje ni diretide nemase da ima...bidi sreken hah....im se staia spam lugje give dire tide i odma iskocija so izvinete vaka taka...eve vi dire tide...oni zavisat od nas nie sigurno ne od niv! taka da oni treba da bidat srekni ne nie! razmisli malku

Играв сеа партија 5vs5, каде што јас бев со Мортред а во другиот тим имаше Воид.

Во сфера те тепаше или надвор од неа?

Btw,
When you start Sugar Rush (Phase 2):
- All heroes are upgraded to level 25.
- Your gold now counts up at 1000/sec.
- Pudge's Flesh Heap is reset to 1.
- The timer to fight Roshan doesn't start until he either takes damage or 5 minutes have elapsed
:pos:

Вчера ја играв против Воид што секој пат кога ќе ми рипнеше ми праеше first hit bash, ми рипа одма ме башнува и нормално уште 3-4 баша после првиот за да ме убие (first blood) да остане на 10 хп и на крај лион му фрли шеста на ивица на маглата и овој ја избегна со пасивот :D. Ја кога играм Воид ги попивам сите магии и баш праам само на крипови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom