DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Во сфера те тепаше или надвор од неа?

Btw,

:pos:

За у сфера не маваше сигурно, а надвор не заприметив, пошо и ретко имаше такви моменти.
Ако не мава у сфера катастрофа е направено(од кога и да е вака). Нека го направат тогаш да биде имун на се у сфера.

Ај го туркаме рошан? да земиме трол свен пфантом асасин магнус. ?​

Гледам правивте муабет за најинтересни херои за играње на дотава. Морам да кажам дека Тимбер ми е најјак, затоа што е права комедија. Кој има играно со него со пуштени звучници знае за што зборувам, посебно после фб :icon_mrgr:

Searching for dota 2 Network ... restoring connection to dota 2 network ... Searching for dota 2 Network ... restoring connection to dota 2 network ... Searching for dota 2 Network ... restoring connection to dota 2 network ...

Значи со евентиве ова си стана практика, играш ти паѓаат items и после партија правиш leave и толку ... Searching for dota 2 Network ... restoring connection to dota 2 network ...Searching for dota 2 Network ... restoring connection to dota 2 network ...Searching for dota 2 Network ... restoring connection to dota 2 network ...Searching for dota 2 Network ... restoring connection to dota 2 network ...

Ни ајтем ни играње ни ништо !!!!

Кај да го најдам ова Дајртајд да го играм?

Зашто бе?
Баш екстра си е :)
5 Shadow ми се паднаја до сега.
Контото од 65 евра, сега се накачи на 85 :D

Нека потраи модов :свиркам:

2 shadow се еден клуч, еден клуч е 1 евро, така да 5 shadow = 2ипол евра а не 20.

2 shadow се еден клуч, еден клуч е 1 евро, така да 5 shadow = 2ипол евра а не 20.

Друже успат полно есенции што продадов, исто така ми се паднaа Diretide кутии, а таа пред 2 дена беше 1.4евра. Штета сега е околу 0.2 :(
+ тоа ајтемчиња, вамте тамте.
Али како и да е, не ми е битно ти да ми веруваш, побитно е парите да се на сметка :D

So sad :(

2u8c4dv.png

Отворив денес 2 diretide кутии, митикал хук за Паџ и митикал треантс за Фурион.
Ez life.

Блазе си ви... Јас имам изиграно над 40 диретиде игри над 30 игри со +10 лвлв рошан секој пат дава по 2 шадов есенци мене сеуште ми нема даено да ти ебам и диретиде и се :@.+Секој пат јас ги организирам и на крајо некој тотално врска со нема че добија :S

Ме накурчи dire-ов. Фатив левел, и наместо нормален common, un, rare итн, ми даде е*ан рецепт. Кој .!. ќе ми е рецептот? Нека ги дава нив само на Dire, а не на нормален левел кога ќе се фати.
Глупости напраиле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom