DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Ме накурчи dire-ов. Фатив левел, и наместо нормален common, un, rare итн, ми даде е*ан рецепт. Кој .!. ќе ми е рецептот? Нека ги дава нив само на Dire, а не на нормален левел кога ќе се фати.
Глупости напраиле.

Комотно можеш да изгледаш replay на број 1 партијата. Дечките стигнаа до 89левел мислам, и на крај на некои од нив им се падна рецепти.
Заклучок: Нема никаква врска левелот :)

p.s. Мене со Шаман, Shadow Essence ми се падна на лвл4 рошан.

леле играва стана смешки, пуштам dire ме вклучува на нормал , ликот си лизга по мапа без никакви ефекти, користиш магија летаат црвени крстови ( пиксели на сите страни ) .... а предходно играм dire цело време паѓаше и правеше reconnecting ... дно !!!

1537gcy.png

Комотно можеш да изгледаш replay на број 1 партијата. Дечките стигнаа до 89левел мислам, и на крај на некои од нив им се падна рецепти.
Заклучок: Нема никаква врска левелот :)

p.s. Мене со Шаман, Shadow Essence ми се падна на лвл4 рошан.

Обично играм, dire не. Нека фрла на dire рецепти и тие другите ствари после победа со колачиња, а на обична партија(што играм скоро нонстоп тоа) нека фрла обични итеми, дали на рандом или после фатен левел. Џабе ќе ми стои сеа се што ми се паднало од глупостиве.

Го скапавме рошан :D(6 шадов есенции паднаја)dota_diretide_120013.jpg

^Доста се фалиш.. ако не бев јас, тикви :)

@Angello

Обично играм, dire не. Нека фрла на dire рецепти и тие другите ствари после победа со колачиња, а на обична партија(што играм скоро нонстоп тоа) нека фрла обични итеми, дали на рандом или после фатен левел. Џабе ќе ми стои сеа се што ми се паднало од глупостиве.

Рецептите се додатни дропови и немаат никаква врска со обичните дропови.
Ако си фатил левел ти дало и втор обичен дроп, во end game screen само 1 дроп покажува иако може и повеќе од еден дроп да си имал.

Бегајте бе ви пуштам другарче да ве искасапи у една партија

леле играва стана смешки, пуштам dire ме вклучува на нормал , ликот си лизга по мапа без никакви ефекти, користиш магија летаат црвени крстови ( пиксели на сите страни ) .... а предходно играм dire цело време паѓаше и правеше reconnecting ... дно !!!

1537gcy.png

kupi si nov kompjuter!

neznam ja do sea neam nikakvi problemi a preku 50 partii izigrav od koa pocna diretide

не ми се случуваше само мене горе споменатото туку и на останатите со кој играв таа партија.

3 heroes have now been renamed - Lycanthrope -> Lycan; Windrunner -> Windranger; Necrolyte -> Necrophos
Можат одлукава да си ја напикаат у газ.

И сега " First Blood! Windranger gets there first! " ќе биди?

Не е исто. :(

Ама промената од Necrolyte во Necrophos ми се допаѓа. Ептен глупаво ми звучеше Necrolyte.

3 heroes have now been renamed - Lycanthrope -> Lycan; Windrunner -> Windranger; Necrolyte -> Necrophos
Можат одлукава да си ја напикаат у газ.

Сигурно морале ова да го направат, не дека сакале туку им било наметнато ради авторски права, тужби и глупости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom