DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Му еба матер бар? :)
На кој да му ебам матер? Не те разбирам.
Абе ќе и простев на лината да сапорташе барем или да напраеше нешо асално партијата... дечкоо имаше аркејн у 25та а ни окце купи ни бутур.

На кој да му ебам матер? Не те разбирам.
Абе ќе и простев на лината да сапорташе барем или да напраеше нешо асално партијата... дечкоо имаше аркејн у 25та а ни окце купи ни бутур.
Па на тој што играше со Лина, што ти го зема пред нос.

Не... што да му правам? Да го успивам намерно, да го флејмам, па да ме репортне?...
Вака, си праиш дагон 5ка и кур те боли за партијата. Јес да другите 3ца ни криви ни дужни ама тоа е.

Ова ти е уствари Линкен+БМ за еднократна употреба на противничкиот херој.
Коа ќе пуштиш 3, ако лина ти акне улти, нема тебе да ти направи дмг, туку него + стан.
нема на лина да и напраи дмг само блокриа дмг и стан

ова старо е со апдејт не праи
Старо:
m70WnWU.png

Ново:
JtseVJV.png

Единствената разлика јас што ја гледам е што по ново, во период од 2.75 секунди ги блокира и ВРАЌА првите напади од сите извори, а по старо во период од 4.5 секунди го блокира и враќа само првиот напад од еден извор. Значи сеа по ново е уште подобро.

И тоа како ќе и направи дмг на лина ^^
--- надополнето: 1 март 2013 во 15:08 ---
Епа ако ти акнат магија или ако те мавни било кој херој,го станира а тебе не ти зема демиџ.Инаку никс ти е единствен херој со го тепа кунка на мид.
Пук, Инвокер, Снајпер, Бане, Сторм, Панда, Дестројер, Блод Сикер... сакаш уште да ти наборјам што го тепаат кунка на мид?

И тоа како ќе и направи дмг на лина ^^
--- надополнето: 1 март 2013 во 15:08 ---

Пук, Инвокер, Снајпер, Бане, Сторм, Панда, Дестројер, Блод Сикер... сакаш уште да ти наборјам што го тепаат кунка на мид?
Може

И на Лина ќе и направи (т.е. ќе и врати) Dmg.

Бај д веј за случајот со Nyx - Slark....
И да праи КС Сларк, не треба да му се замера. Баш напротив, сапортите треба да оставаат kills на carry хероите. Nyx се игра како сапорт во 90% од случаите во светов, така да почнувајќи од тоа, за доброто на тимот е керито да ги зима убиствата.

добро бе и на лина и прави дмг уште некој нека ме цитира

Има некој key за играва или како и да е постапката, аплицирав со survey и чекам нема ништо :( ако има некој некое решение нека сподели, баш ми се игра Dota 2, здосади оваа 6.77b
--- надополнето: 3 март 2013 во 13:01 ---
Има некој key за играва или како и да е постапката, аплицирав со survey и чекам нема ништо :( ако има некој некое решение нека сподели, баш ми се игра Dota 2, здосади оваа 6.77b

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom