DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Gi zarediv 6 pobedi so red so eden drugar...sega strav mi e sam da igram da ne me dade so nekoi sho prv pat igraat... :D Nekoj ako e za igra neka me add Art0fWaR

Дај пратете ми инвајт многу ми се игра дота 2

Ај пратете еден инвајт...

што е фората само мене ме дропнува секоја партија денска или серверите се?

EU West серверот заебава цел ден, до тоа е.

Прочитав интересна финтица за добивање на голден рошан бејби.
Значи моментално има некаков рекорд поставено за најбрзо убиен рошан. Е сега со секое рушење на тој рекорд сите 10 добиваат голден рошан бејби. Нешто слично како што беше за голден гривилот.
BTW исто прочитав дека (не верувам дека е вистина) рекордот е 34секунда. Така да ако го убиете рошан помалце од 24 секунди ќе добиете голден рошан бејби кој е проценет на 1140 кеја т.е. 1000$.

Иначе еве како се добиваше голден гривилот.

Гледајте од 1:08 па натаму.

Зборувам за рошан бејби. Тоа сеуште важи.
А тоа со гривилот само го надоврзав, зошто ти ако знаеш, сигурно има други што не знаеле.

Мартине не треси зелени, тоа беше за време на Diretide , i Greevilings а шансите некој обичен смртник да го земаше рошанот се скоро еднакви на 0% или околу (0.000001%)
Сите Златни рошани ги земаа про играчи со смурф акаунти седнати по 15 саати на ден

Знае некој што може да биде, што почна во последно време неконтролирано да ми сецка при тим фајт? До пред некој ден беше сосема во ред, сега не можам нормално да играм. Деталите се сите на минимум...

Знае некој што може да биде, што почна во последно време неконтролирано да ми сецка при тим фајт? До пред некој ден беше сосема во ред, сега не можам нормално да играм. Деталите се сите на минимум...

Јас имам проблеми со Лешрак кога пушта Split Earth.
Fps-то драстично ми се намалува за 2-3 секунди, а потоа веднаш се враќа во нормала и сум оневозможен добро и брзо да реагирам во фајтс. Среќа што се навикнав по одредено време, ама никако да го решам тој проблем...

Инаку ако све ти е на најниски сетинзи од ингејм а имаш проблеми со сецкања и слично, пробај симни понови драјвери за графичката.
Доколку имаш Нвидиа, пробај преку нвидиа контрол панелот, додади ја ДОта 2 во листата на програми и едитирај ги сетинзите.
Јас кај мене вака си ги наместив, се си тера најнормално и не сецка. Ингејм ми е со рендер до даска и доволно високи сетинзи.

untitledDIvJ2.png

untitled2.png

v45nnn.jpg

edna od podobrite moi partii...riki sece do koska

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom