Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се мрднало ова нешто. Вчера на АР ни се паѓаат 5 интелигенција (Чен, Обсидиан, Лион, Некролајт и Тинкер), а пред тоа правеа репик на АА и Дарк Сер. Ајде нема везе тоа, што се паднаа сите интелигенција, јасно ни беше дека губиме. Проблемот е што овие не сакаа да не срушат, иако не бранеше никој од нас и затоа Чен се одлучи да ливне за да не „спаси“. Ливнува Чен после тоа сите останати и гледам денес ми пишува abandon и ме става во low priority. Еве сеа 10 минути чекам на мечмејкинг и прашање е дали воопшто ќе дочекам некогаш![]()
Не ми е прва партија, па да не знам како иде тоа. Пишуваше Chen (*не знам како му беше никот) abandon the game. После тоа се дисконектирале сите освен мене, затоа што бев афк. Кога се вратив, сеуште траеше играта...уште некои 10тина секунди и после се сруши „кристалот“, како и што се случува кога ќе се дисконектираат 3 или 4 играчи од исти тим. Пиша убаво Dire win и тоа беше тоа.
Нема везе, помина „казната“ иако не бев ништо крив. Јас прво мислев да не ми удриле рипорт случајно, затоа што бев афк, ама после видов пишуваше abandon.
Ако не ме мрзи, ќе пуштам утре риплеј и ќе ставам скриншот.
Никс (Нерубиан Асесин), Пуџ, Рубик, Скелетон и Сларк имаа од таму. 10/10 пати ќе тепаат овие другиве, ако се некои солидни играчи.Брат со Дестројер како кери, Тинкер како нукер, и Некролајт хилер, башка од страна имаш имба лечење од Чен, башка стан и хекс од Лион, сте можеле да ги откорните на кој и да ви се паднал против вас.
Само едно не ми е јасно..
Како може кога играм сам, во мојот тим да се пајѓаат такви дебили што незнаат гзот да си го избришат, не пак дота да играат, за разлика од другиот тим што се паѓаат супер играчи?
Нели тимовите треба да бидат изедначени?
Шо има веза тоа, играта за него е ИЗГУБЕНА + Аbandoned сакал се врати сакал не..можеби имал технички проблеми подолги од 5 минути ама не сакал да заебе..него ли овај, се дисконектира еден, не праиме пауза, поминуваат 5 минути, вика safe to leave
и после се врати овој...
значи кога ќе поминат 5 минути не треба да му дава шанса да се реконектира....
Едноставно, можеби се другари што нон стоп си играат заедно во partyСамо едно не ми е јасно..
Како може кога играм сам, во мојот тим да се пајѓаат такви дебили што незнаат гзот да си го избришат, не пак дота да играат, за разлика од другиот тим што се паѓаат супер играчи?
Нели тимовите треба да бидат изедначени?
Со кој херој?Му еба матер бар?
И мене ми се случи нешто слично последнава партија. Играв со Nyx и го напаѓам Свен со сите можни средства, остана јадниот на 100 хп и налета Сларк со друга и го собра. Сеедно ми беше, дека секако ги газевме.
Иначе како може да се пушти стан со третиот скил? Никако не ми успева. Што е финта?
Па Никс (Нерубиан) Асесин...
Епа ако ти акнат магија или ако те мавни било кој херој,го станира а тебе не ти зема демиџ.Инаку никс ти е единствен херој со го тепа кунка на мид.Па Никс (Нерубиан) Асесин...