Дојде пролет...

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
:( Лошо. Ми отидоа кајсијата и крушката. Наместо да цветат веќе, тие со снег прегрнати. :( Ќе нема слатко, компот, џем... Лошо.
Добро, ќе си носам шалс, шалс, шалс. Фрииик. Шалс!! :je:
И во Скопјето врне??

:( Лошо. Ми отидоа кајсијата и крушката. Наместо да цветат веќе, тие со снег прегрнати. :( Ќе нема слатко, компот, џем... Лошо.
Добро, ќе си носам шалс, шалс, шалс. Фрииик. Шалс!! :je:
И во Скопјето врне??

Да ама измешано е...снег и дожд -лапавица :( барем само снегче да врнеше вака е лигаво не се поднесува :tapp:

Уау... е ова незнам од кога го немам видено.... скоро пола метро отиде :nesvest:

Во Штип има многу малку а и ситен снег врне. Уште покривите не ги натрупало така да има време додека да се санкаме :pos2::pos2:

Ми ги сјеба плановите до коска... а баш си мислев денес некаде низ град на сонценце да се печам и да си пијам кафенце и ко тоа отварам очи ... надвор некои 10-15 цм снег... ебати времето ебати...

Таман денес решив да трчам , станвам во 7 сатот .. гледам 18 см снег упм.

Абе.. луѓе... многу се расфрлате со ова сантиметриве... Сигурни сте дека точно мерите? :pos:

Убав снег. :icon_cool

Патиштата кај нас се проодни. 30-40 сантима до вечер да врне вака нема да има.
Топла е земјата уште. Се топи. Вчера сонце маваше.

У Скопјево е одвратно. Веќе 4 часа паѓа, али помешан со дожд, и не може да се фати. Ептен е тапа времево.

Кај нас од 7 саат врни, и еве сеуште си врни, нема абер да престани, само покривите се обелени :vozbud: Да си ибеш пролетта со снег:tapp:

Нешо денеска посебно ми беше ладно и ми си јавува тато ми вика излези на балкон.
Ко излегов :nesvest:..
Сакам снег во зима, сега шо ќе ми е утре кога е пролет то овде снег.
Пак ќе се дујаме со алишта:tapp:
24xdlw1.jpg
во 11.20 е сликано:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom