Дојде пролет...

• Креатор на темата Креатор на темата Solid
  • Време на започнување Време на започнување
Една пролет ...надвор нема абер да прекине да врне снег.Сакааамм летоооо сакам да биде топло нејкам зима веќе не е интересно па...
П.С.Ај бар нека прекине да врне за вечер да не биде вака хаос ...:(

Ја коа зборев низ маало, снег у петок снег у петок, сите будала ме праеа, ама еве ви го... ко баба Ванѓа сум станал. :pos:

Не памтам јас освен претходните 2 години да не паднал снег или барем да не било сјебано времето на 20 или 21 март. Секогаш се случувало, барем колку памтењето ме служи.

Дојде пролета и ни донесе СНЕГ

Најубаво е, некако многу ми е секси како за прв ден пролет:)

Дојде пролет дојде и снег донесе и студ ке донесе и болести.Ненормално време е ова :tapp: место на кратки ракави уште малце а оно....Не паметам кога последен пат е било вака

f_S1031335m_a4ea241.jpg

Населба Аеродром пред 5-10 минути. :) ... и сеуште паѓа.
:helou:

Ништо ич...ебати пролетта со снег. Мразам снег!

Dashing through the snow
In a one horse open sleigh
O'er the fields we go
Laughing all the way
Bells on bob tails ring
Making spirits bright
What fun it is to laugh and sing
A sleighing song tonight

Oh, jingle bells, jingle bells
Jingle all the way
Oh, what fun it is to ride
Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way
Oh, what fun it is to ride

Еееее пролет шо ти се вика. Јас утре ќе си станам порано, не за да уживам со вообичаеното пролетно сонце, туку за да направам еден гоооолем снешко... Малце ќе ми се уништи традиција за шетање во парк на 21 март, со тенка блузичка и шише вода, но затоа ќе си стаам дебела јакна, чизми на нозе, и термос со чај.
Чаир (Топанско поле) си има снег за извоз... Кај мене пред зграда скијачки терен почнаа да прават... Ама ќе се стопи кај и да е.
By the way, I love snow... Ама кога е во зима, не на почеток на пролет...

Добра пролет оваа година ни се паднало... сегде снег низ Македонијава... хахахахаха

Охрид уште врнит.До сега некои добри 30 цм имат наредено...

Радовиш 10 см и врне уште. Уствари врне од 7 кога одев на школо па не престанало, ама не се трупа ногу брзо, се топи :)

п.с на вестите слушнам ке врнело овие 3-4 дена ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom