Doctor Who

• Креатор на темата Креатор на темата Intex
  • Време на започнување Време на започнување
"I'll smack you so hard you would have to regenerate" :D

Последната епизода убедливо најдобра според мене. Баш сакам да го вклучат и војничето на Клара во патувањата , ќе има love story како со Ејми и Рори.

"I'll smack you so hard you would have to regenerate" :D

Последната епизода убедливо најдобра според мене. Баш сакам да го вклучат и војничето на Клара во патувањата , ќе има love story како со Ејми и Рори.
Па не знам колку имаат време за тоа кога Клара си оди на божиќната епизода. :)

И дефинитивно треба да ја даваат еднаш на 3 недели, вака помина сезоната многу наеднаш.

Прејака последнава...
Туку приказнава со таа од рајот се заплетка уште толку...

tumblr_inline_ndo1ul7NaS1rnbe7i.gif

Таа во Ориент Експрес беше кул

Последнава најарна. Арно немаше бичинг од страна на Клара.

Романтична комедија беше епизодава...шит.
Мене на почеток ми беше многу добра, со многу јака камера, и после испадна срање. Океј е, 7/10 ми се допаднаа сезонава. Дефинитивно е време да се направат некои измени у тимот шо работи на серијата.
Таа сцената кај шо се врати сестричката на оваа, OMFG глупости. Па и кој курац можеше тоа да биде некој централен плот на епизодата. Па цело време замарање со врската меѓу Клара и овој црнецов. Аман бре, аман. И на крај испадна оти дрвата сакале да не спасат. No shit. :D

Мака ми е шо за серија шо волку ја сакам имам вакви негативни ставови за некои епизоди, ама мајќе ми, оваа епизода беше полоша дури и од таа со Робин Худ.

Ја у старт ве губам секоаш. За сигурност ми е. Прво гледате, па слушам ја фалите/мразите па у однос со тоа си ја почнувам сезоната.

Ја почнав вчера и сеа сум до 4та епизода. Има некој блед тек и поврзаност во епизодите со целата фрка околу "Ветената Земја" али Капалди е скоро ок. Уште ја барам живоста во неговиот лик шо ја имаа Смит и Тенант али никако да ја најдам. Малку поинаква приказна е Капалди и ќе ми треба време да се соживеам со него.

Од овие шо ги гледав со Робин Худ беше нај слаба. Како да не се замарале да смислат нешто. Како и да е само шо ми се симна Time Heist.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom