Doctor Who

Член од
26 април 2012
Мислења
205
Поени од реакции
123
Ја гледав Listen вчера во 2 сабајле, лоша одлука :)
глупо им беше во епизодава само ако не постојат тогаш што беше тоа на креветот кај малиот и како да го игнорираа тоа до крајот на епизодата. Мислам дека постојат и до крај на сезонава ќе има уште една ваква епизода

Spaintakula

CDVV IC
Член од
16 јуни 2014
Мислења
35
Поени од реакции
9
Ајде и ја да си се искажам :3
Бев малце скептичен за Capaldi, дури и не ми се свиѓаше првата епизода, мада така и беше со Smith.
Искрено, Capaldi ми е подобар од Smith, можеби поради тоа што го направија многу поразличен, и Smith беше обид да се придобијат пак оние што го сакаа Tennant.Не викам дека Smith беше лош, напротив, ама мило ми е што се врати во карактер на претходните Доктори :3...Уште нешто, Billie Piper <3 ... И да, Клара е cute, just sayin :)

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Уффф... Ривер Сонг, Мелоди Понд... главава тапан... Шестава сезона убедливо најдобра досега, а уште 6 епизоди имам.

Постовиве ко од Интернет Експлорер да ги пишувам, ама ако... Малку тајм травел не ви е на одмет :D

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Уффф... Ривер Сонг, Мелоди Понд... главава тапан... Шестава сезона убедливо најдобра досега, а уште 6 епизоди имам.

Постовиве ко од Интернет Експлорер да ги пишувам, ама ако... Малку тајм травел не ви е на одмет :D
Ништо страшно де ;)

Член од
4 август 2011
Мислења
35
Поени од реакции
14
Серија почнав да ја следам пред 4 дена, ии толку се затрескав што сега сум до 5 сезона, само незнам како ќе продолжам да ја гледам без идиотката Дона Ноубел,таман се навикнав без Роуз дојде Марта но многу ми беше некако незабележлива, потоа ме докрајчи крајот на Доктор-Дона.... :place::place::place::place::place::place: иии докторот плус се смена ии нови ликови ииии ми иди да си напрам ЕКСТРЕМИНЕЈТ шо би рекол Далек-кан аххахахах I LOST MY MIND :tapp:

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Океј, ја немам почнато новата сезона уште, ама ова морам да го ставам оти го приметив уште на трејлерот. Ете си го потврди и човекот муабетот од пред 5-6 страници. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom